POSLOVNA ONLINE AKADEMIJA
IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS

Dobrodošla, poduzetnice ili freelancerice 🙂 

Vjerujem da voliš svoj posao i da nudiš (ili želiš nuditi) odlične usluge koje klijentima stvaraju vrijednost, ali znaš da zaslužuješ puno više vremena, profita i zadovoljstva nego što to u svom biznisu imaš sada. Znaš da je vrijeme za level-up.

Ako želiš da tvoj trud i rad donese željeni uspjeh i slobodu bez da se po putu “ubiješ” od posla, online program Akademije “Izgradi uspješan biznis” može ti pomoći da to napokon ostvariš.

U programu Akademije pokazat ću ti kako:

 • izgraditi zdrave temelje poslovanja (bez obzira koliko dugo posluješ)
 • bolje upravljati svojim vremenom i postati produktivnija (raditi pametnije i postići bolje rezultate)
 • definirati i skalirati svoje najperspektivnije usluge/proizvode tako da posluješ isplativo
 • naučiti efikasnije prodavati, zavoljeti i povećati prodaju (o da, moguće je!)
 • kreirati marketinške aktivnosti koje će ti dati rezultate (čak i ako misliš da si totalni antitalent)
 • poboljšati poziciju na tržištu i istaknuti se u moru konkurencije (brendiranje, vidljivost, pozicioniranje)
 • poboljšati customer experience (jer korisničko iskustvo je “novi marketing”)
 • stvoriti brojne prilike i vidno unaprijediti svoj biznis i brend
 • ubrzano napredovati uz podršku zajednice i mentorice te pregršt primjera koje možeš prilagoditi i odmah koristiti, bez suvišnih zavoja i nepotrebnih grešaka.

Zbog specifičnog programa Akademije koja sadrži i efikasne strategije i primjere i mentorstvo, u samo nekoliko mjeseci moći ćeš postići puno bolje rezultate nego bi to sama mogla godinama.

Ovdje sam za tebe pripremila sve što trebaš znati o Akademiji “Izgradi uspješan biznis”.


Prestani čekati. 

Da bi stvorila biznis kakav želiš i zaslužuješ nije dovoljno samo dobro raditi svoju djelatnost i čekati da te svijet (i kupci) primijete.

Izgradi biznis koji služi tebi, a ne ti njemu.

Suzana je u roku od 3 mj nakon Akademije povećala prihode za čak 60%.

“Za Akademiju “Izgradi uspješan biznis” odlučila sam se kako bih reorganizirala svoje poslovanje i podigla ga na višu razinu. Naučila sam efikasne metode kojima sam posložila zdrave temelje poslovanja, poboljšala organizaciju vremena i postala produktivnija.
Značajno sam unaprijedila komunikaciju na društvenim mrežama i bolje se pozicionirala idealnim klijenticama. Presložila sam usluge i već nakon kratkog vremena prodaja je znatno porasla.
Dobila sam puno više nego sam očekivala. Akademiju bih preporučila svakome tko želiti napredovati i podići poslovanje na višu razinu te naučiti sve o prodaji i brendiranju u iznimno podržavajućoj atmosferi. To je svakako investicija koja se višestruko vraća na svim razinama.”

Suzana Kolarić, hipnoterapeut

Dobrodošla. Moje ime je Marina Kolar i do sada sam pomogla tisućama poduzetnika/ca pokrenuti, razviti i unaprijediti njihove biznise i brendove.


Pokazat ću ti kako da radiš pametnije (a ne više) i da radeći ono što voliš i u čemu si najbolja ostvariš uspjeh na jednostavniji i efikasniji način.
Svoje iskustvo od 20 godina stvaranja organizacija i tvrtki, prodaje i marketinga, brendiranja kao i vođenja projekata, edukacija i timova pretočila sam u najefikasnije strategije za stvaranje uspješnog biznisa i brenda koje u Akademiji dijelim i s tobom.

Unatoč tome što neki moji klijenti/ce posluju već godinama, a drugi su tek početnici, vidjela sam kako ih muče iste stvari:
 • Vole svoj posao i doslovno ginu za njega, ali tek kad prodaja ne ide kako bi htjeli, shvate da za uspjeh nije dovoljno “samo dobro raditi svoju djelatnost”.
 • Nisu napravili zdrave temelje poslovanja jer “sve ćemo to u hodu ili kad biznis krene” (čitaj nikad)
 • Imaju osjećaj odbojnost prema prodaji, ne uče o tome kako i čime se istaknuti na tržištu te kako kreirati efikasne marketinških aktivnosti koje stalno dovode klijente. (a i to se brzo nauči, bez brige)
 • Prezauzeti su “da se bave razvojem svog biznisa”, sve dok ne shvate da stagniraju (a već su mogli živjeti svoje snove) ili pak dok ne zazvoni alarm za uzbunu.

Tako je nemoguće dugotrajno poslovati, što znači će mnogi doživjeti burnout, bankrot ili odustati.

Sjećam se kad sam prvi put pričala s Blaženkom Roth, vlasnicom design studia B’Roth.
Rekla mi je da je kreativna duša i da mrzi prodaju. Kad sam joj rekla da kroz Akademiju može naučiti prodaju, zavoljeti je i raditi s ponosom bila je skeptična, no htjela je level up svog biznisa i bila je spremna “zasukati rukave”.
Blaženka danas otvoreno priča da je u prvim trenucima “izlaska iz zone komfora” osjećala anksioznost, no obradila je svaku lekciju Akademije i prvo se “sprijateljila” s prodajom. Njene društvene mreže su procvale, vidljivost i prodaja vidno su porasli, ali još više njena sigurnost u vođenju svog biznisa.
Sjećam se kad je nakon samo 1 newslettera u kojem se povezala s idealnim klijentima i pokazala autentičnu sebe dobila brdo narudžbi u samo jednom danu (na fotografiji je samo dio narudžbi).

Blaženka danas obožava prodaju. Reorganizirala je poslovanje tima, delegirala zadatke, zaposlila još jednu osobu i dobila ono što je oduvijek željela – vrijeme. Ove godine prvi put je (nakon 20 godina poslovanja!) bezbrižno otišla na godišnji odmor znajući da će u studiju sve biti kako treba.
Blaženka danas radi sa zadovoljstvom, po svom i sa željenim profitom (koji raste).
Upravo planira novi level-up svog biznisa i pravi je primjer kako je transformaciju biznisa moguće napraviti u vrlo kratkom razdoblju.

Njena priča mogla je završiti kao i priča mnogih poduzetnica koje “mrze prodaju” i jednostavno odustanu ili propadnu.

Zbog njene odluke da uloži svoje vrijeme, trud i novac u Akademiju “Izgradi uspješan biznis” i svoj level-up stvorila je novim početak svoje priče kao i biznis koji i dalje uspješno raste.

Mora li stvaranje uspješnog biznisa biti teško?

Ne. Itekako je moguće raditi manje (i pametnije), a zarađivati više, radeći sa svojim idealnim klijentima.

Upravo iz tog razloga kreirala sam online Akademiju “Izgradi uspješan biznis” i koncept s kojim su sudionice/ci na vlastitom primjeru vidjele koliko je uz fokus, efikasne metode i mentorsku podršku vrlo brzo moguće promijeniti svoj mindset i motivaciju, zavoljeti i povećati prodaju i raditi je s lakoćom, brendirati se s ponosom, pokrenuti se, povećati vidljivost, otpustiti loše suradnje i stvoriti nove i shvatiti da unatoč svemu itekako mogu stvoriti uspješan biznis.

Ne možeš biti pobjednik u današnjem svijetu koristeći se jučerašnjim strategijama.
Svijet se radikalno mijenja i ako želiš uspješno poslovati, moraš se mijenjati i ti.
Bez obzira na to što postoje okolnosti na koje ne možemo utjecati (covid, inflacije, krize…), toliko toga je i dalje u našim rukama. Neki biznisi će propasti, a drugi će uvijek poslovati dobro. Pobrini se da i tvoj biznis bude u drugoj grupi.

Koja “priča” tebe drži na mjestu?

Možda misliš: Nemam vremena.
Jasno, nitko ne želi raditi još više i da mu bude još teže. Što kad bih ti rekla da u Akademiji dijelim s tobom alate koji će ti omogućiti da imaš više vremena i da radiš manje, a da postižeš bolje rezultate?

Možda misliš: To je teško, ma tko će sada učiti?
Koliko je tjedana i mjeseci prošlo u tvom životu, a da nije bilo nikakvog napredovanja? I previše, zar ne?
Znam da si inteligentna i sposobna žena, no u ovom procesu želim ti maksimalno olakšati: nećeš dobiti sve materijale odjednom i “vozi”, već u mentorskom procesu svaki tjedan dijelim s tobom dio lekcija, a ti radiš na onima koji su za tvoj biznis najprioritetnije – bez osjećaja da si zatrpana.
Uz pomoć lekcija i radnih listića u stvarnom vremenu odmah unaprjeđuješ svoj biznis, korak po korak.
Plus, čeka te jako puno gotovih primjera koje možeš prilagoditi svom biznisui odmah koristiti. Zbog toga ćeš po završetku programa već imati iza sebe rezultate (naravno, ako ćeš dobivene alate primijeniti).

Možda misliš: Ali ne mogu sama, od kud da krenem?
Akademija nije edukacija gdje kupiš online materijale i snalaziš se sama kako znaš i umiješ.
Uz tjedne lekcije imaš i radne listiće, live Q&A (odgovore na tvoja pitanja) te zatvorenu zajednicu, za što sudionice Akademije napominju da im je bilo neprocjenjivo. Sve prolaziš u grupi divnih poduzetnica koje su na istom putu kao i ti, a ako želiš proces prolaziti sama – imaš i tu mogućnost. Uvijek radiš u vlastitom tempu.

Možda misliš: Sve je to super, ali ja sam probala sve i ništa mi nije pomoglo.
Vjeruj mi, da si probala “sve”, sad bi vodila svoj uspješan biznis 🙂

Možda misliš: Strah me uložiti – što ako mi ne da rezultate?
Razumijem. I sama sam prije nekoliko godina riskirala i uložila u edukaciju enorman iznos (bio je to sav novac koji sam tad imala), jer sam znala da je to jedini način da ostvarim svoj (veliki) cilj.
Svoju investiciju sam brzo povratila – ne samo zbog odlične edukacije, nego zbog toga što sam odvojila vrijeme i trud i učinila sve što je u mojoj moći da dobivene alate pretvorim u rezultate.
Nikako ne možeš kupiti “mačka u vreći” ako si ozbiljna u namjeri da odvojiš vrijeme i trud da moje efikasne alate pretvoriš u svoje rezultate. Tvoji rezultati najviše ovise o tebi.

Možda ti drugi govore: Ma ti se samo moraš posvetiti svojoj djelatnosti, a ne razvoju biznisa.
Ovakvo razmišljanje jedan od najčešćih razloga zašto biznisi propadaju.
Ne, ti nisi samo terapeutica, edukatorica, vlasnica salona ili grafička dizajnerica…, ti si prvenstveno poduzetnica i prodavač svojih proizvoda i usluga. Ako ne naučiš kako uspješno poslovati i prodavati, badava ti što svoju djelatnost radiš najbolje na svijetu – ako to ne sazna dovoljan broj kupaca Nažalost.

“Marina nam je dala sve i još više od toga. Jasne upute u svakom trenutku s naglaskom na to što treba, i najvažnije, KAKO TREBA nešto popraviti.

Ivana Štedul, SenzoGym d.o.o.

O online Akademiji “Izgradi uspješan biznis”

Akademija je online grupni program za ambiciozne poduzetnice i freelancerice koje prodaju usluge (ili usluge i proizvode), koje vole svoj posao, a sad od njega žele dobro živjeti radeći sa svojim idealnim klijentima. 

Kroz program Akademije pomoći ću izabranoj grupi poduzetnica i freelancerica da iz tjedna u tjedan, na jednostavan način izgrade uspješniji biznis i brend poboljšaju organizaciju, produktivnost, prodaju, utjecaj i vidljivost na tržištu.

Trajanje Akademije: 6 mjeseci (3+3). 3 mjeseca dio si mentorskog programa gdje zajedno radimo iz tjedna u tjedan, nakon čega imaš još 3 mj samostalnog korištenja edukacijskom platformom sa svim materijalima.
U 3+3 mjeseca imaš dovoljno vremena da sve materijale prođeš, naučiš, primijeniš i postigneš svoje rezultate.

Teme koje ćemo obraditi i koje ću ti pokazati kako da ih primijeniš u svom biznisu:

 • kako izgraditi zdrave temelje poslovanja svog biznisa
 • kako postići svoje ciljeve i ubrzati svoj uspjeh
  kako stvoriti snažan brend i istaknuti se u moru konkurencije

   

 • kako postati prvi i glavni izbor svojih idealnih kupaca
  kako povećati (i zavoljeti) prodaju, kako prodavati s ugodom

   

 • kako raditi efikasnije i uspješnije upravljati vremenom
  kako kreirati poslovnu i prodajnu strategiju koja daje rezultate

   

 • kako skalirati svoj biznis i nastaviti rasti
 • kako definirati svoje glavne usluge/proizvode i kako ih plasirati da posluješ isplativo
 • kako definirati adekvatnu vrijednost svojih proizvoda i usluga
 • kako zaposliti prave zaposlenike i suradnike za svoj biznis
 • kako autentično i uspješno voditi društvene mreže
  kako kreirati sadržaj koji prodaje (postove, članke, naslove, videa…) s kojim će tvoji klijenti biti oduševljeni (i za koji će im se činiti da kada ga čitaju da im “čitaš misli”)

   

 • kako poboljšati customer experience
 • kako raditi pametnije (a ne više) i postići poslovne rezultate brže.
 

Moraš li odraditi sve ove teme u 3 mjeseca? 

Ne. 
Svaka od vas radi na prioritetima svog biznisa, a nakon toga nastavljaš graditi svoju priču na dobro postavljenim temeljima.

BONUS MATERIJALI

 • Brojne šprance, planove, primjere i formule koje odmah možeš prilagoditi i koristiti
 • Gošće predavačice i njihove odlične edukacije koje će zaokružiti tvoj rad i poslovanje:
 • Dubravka Jagarinec (Atomski uspjeh): Kako osvijestiti, razumijeti i promijeniti ograničavajuća uvjerenja koja vas koče u postizanju uspjeha?
 • Nika Levak (Vukovi komunikacije): Kako se kvalitetno pripremiti za provedbu ili snimanje prezentacije/videa/edukacije?
  Kako ostaviti pozitivan prvi dojam?
  početnih koraka do uspješnog javnog nastupa.
 • Eni Buljubašić (RTT hipnoterapija): Aktivacija unutarnjeg navijača

“Od upisa do završetka Akademije mogu reći da puno brže i kvalitetnije odrađujem sve svoje poslove, nemam problema s prioritetima i jednostavno puno više uživam u svojem poslu nego li je to bio slučaj ranije.
Oduševio me Marinin pristup, način na koji je Akademija osmišljena i svi materijali koje smo dobile.”

Monika Novak, MONO Boutique Marketing

Kako se upisati u Akademiju?

Prije popunjavanja selekcijskog upitnika koji se nalazi na kraju ove pozivnice, provjeri ispunjavaš li osnovne uvjete za ulazak u program:

 • već imaš biznis koji voliš i želiš dobro raditi (bilo da si poduzetnica ili freelancerica koja već neko vrijeme radi svoju djelatnost, ali još nema pravni oblik biznisa), ali želiš više vremena, slobode, prodaje bez da radiš 24/7 i zarađuješ mrvice.
 • primarno prodaješ usluge u radiš/promoviraš se online (ili to planiraš).
 • imaš barem jedan profil na društvenim mrežama i osnovno se koristiš njima (nisi potpuna početnica).
 • na tržištu želiš biti autentična, posebna i prepoznata, a ne prosječna i nevidljiva.
 • spremna si za poslovni level-up, kao i uložiti svoj trud, novac i vrijeme da ga ostvariš.
 • ambiciozna si i u 3 mj mentorskog dijela programa spremna si posvetiti vrijeme i odgovornost kako bi u realnom vremenu unaprjeđivala svoj biznis (do 5-10 sati tjedno) i postigla prve rezultate.
 • želiš efikasne poslovne strategije, želiš rezultate i želiš mentorstvo, a istovremeno razumiješ da moja odgovornost nije držati te za ruku i glumiti ti mamu/psihoterapeuta/asistenta ili odrađivati tvoj dio posla umjesto tebe.
 • želiš napredovati u podržavajućoj grupi žena koje ti mogu postati prijateljice, kolegice, klijentice i suradnice.
 • tražiš mentora koji razumije kroz što prolaziš i koji ima odgovore na tvoja pitanja jer već ima uspješan biznis.
 

Akademija nije program za tebe ako tek razvijaš svoju poduzetničku ideju, želiš učiti o plaćenim oglasima i SEO, ne prodaješ svoje usluge online niti to planiraš, tražiš nekoga da te vodi za ruku i gura, sklona si odustati nakon prve prepreke, nemaš nijedan profil na društvenim mrežama i tek trebaš naučiti kako ga otvoriti, ako se baviš MLM ili isključivo prodajom proizvoda/robe.

Za tebe sam pripremila odmah dostupne online edukacije kojima možeš saznati u kojem smjeru krenuti, postaviti i ostvariti ciljeve, poboljšati svoje poslovanje, vidljivost i prodaju već danas. (ovdje)

Važno je da smo iskrene od početka.
Sudjelovanje u Akademiji ti neće pomoći da izgradiš uspješan biznis ako samo kupiš program i ne napraviš ništa s njim. 

U tom slučaju, radije potroši pare na nešto drugo i ostavi mjesto drugima koji žele svoj level-up postići sada.

U grupi Akademije ima ograničen broj mjesta, a broj zainteresiranih je uvijek puno veći.
Zato prvo ispunjavaš upitnik, a nakon toga obavit ćemo i telefonski razgovor kako bih bile sigurna da je Akademija pravi program za tebe i tvoj biznis.
Kad smo sigurne da smo “pravi par”, zajedno možemo pomaknuti planine 🙂

Dajem ti garanciju da s tobom dijelim provjerene metode i strategije (i mentorstvo) koje su pomogle mojim
brojnim klijentima postići svoje poslovne ciljeve.
Ako i ti odradiš svoj dio posla, rezultati neće izostati.

Tatjana Liktar Elez, arhitentonski ured Metar Milimetar d.o.o. je u sklopu Akademije revidirala ciljeve i unaprijedila poslovanje.
U roku od nekoliko mjeseci značajno je povećala vidljivost, fokusirala se na rad s idealnim klijentima i izgradila uspješan biznis.

Vidljivo se pozicionirala kao stručnjakinja u svojoj djelatnosti – aktivirala je društvene mreže, dobila puno recenzija, postala kolumnistica Časopisa Poduzetnik i još nekih stručnih portala, predstavila svoj rad na HTV-u…

Većina još uvijek smatra kako je takva vrsta brendiranja i pozicioniranja za arhitekte nemoguća jer se radi o “vrlo specifičnoj djelatnosti”. (Da mi je kuna za svaki put kad sam to čula.)

“Zahvaljujući Akademiji pod vodstvom Marine Kolar, dobila sam veliku motivaciju i brojne alate za unaprjeđenje poslovanja moje firme, ali i podizanje samopouzdanja mene kao poduzetnice.
Nakon 5 godina samostalnog rada i dosta tapkanja na mjestu,
znam što trebam mijenjati i veselim se novim ciljevima i razvoju poslovanja.”

Znam da vjerojatno ne sjediš besposleno i da se trudiš uspjeti, da si već čitala knjige, newslettere, savjete s društvenih mreža, prošla i neke edukacije.
Nije da mi nemamo informaciju “što bi trebali napraviti” no problem je u tome što koliko god bili inteligentni, nekad i dalje ne uspijemo pretvoriti te informacije u poslovnu transformaciju.

Mi u Akademiji to radimo drugačije. Iz tjedna u tjedan sudionice imaju mogućnost ubrzano napredovati jer uz efikasne strategije i primjere imaju i podršku i “poguranac” (i moj i ostalih sudionica) zbog čega mogu u samo nekoliko mjeseci napraviti promjene kakve možda ne bi napravile godinama, kao i promijeniti “priču” koja ih je do sada “držala na mjestu”.
U knjigama i na internetu naći ćeš informacije, no u Akademiji ćeš moći napraviti transformaciju (a to je velika razlika). Sudionice često spominju da u procesu nisu transformirale samo svoj biznis, nego i svoj mindset i život.

Koliko košta sudjelovanje na Akademiji?
Iako mi klijenti na kraju edukacija, savjetovanja i Akademije najčešće kažu da je to “najbolje potrošen novac ikad”, sudjelovanje u programu Akademije definitivno nije trošak, nego ulaganje u svoj biznis koji ti može donijeti budućnost kakvu želiš.
Za razliku od ostalih investicija, investicija u sebe nikad ti ne može donijeti gubitak, samo dobitak, a neke sudionice Akademije povratile su svoju investiciju već za vrijeme trajanja programa.

“Akademija vrijedi stostruko više od njene cijene, a opseg primljenog znanja je van svih očekivanja.

U tri mjeseca trajanja mentorskog dijela Akademije svakog sam dana zahvaljivala nebu što sam ipak odlučila upisati edukaciju i Marini što me izabrala u grupu. Naučila sam tehnike i dobila alate kojima napokon znam istaknuti ključne vrijednosti svojih proizvoda i usluga kako bi objava doprla do moje ciljane skupine.

Naučila sam kako optimizirati vrijeme što mi je ranije bio velik problem i ono najvažnije – sa svim stečenim znanjima sada se osjećam sigurno pa više nemam otpor prema prodajnim objavama.

Marina je fantastična osoba, jednostavna i pristupačna, puna je znanja stečenog kroz vlastita iskustva i veoma profesionalna u pristupu.”

Jasna Sačić, Rawlina, raw sweets i edukacije o zdravoj hrani

Zbog čega vrijedi uložiti u Akademiju?

Jer ti stvarno može donijeti vidljive promjene i odvesti te na višu razinu poslovanja gdje je lakše, gdje zarađuješ više, a radiš manje, gdje rezultate postižeš brže i gdje si zadovoljnija sobom i svojim biznisom.

 

Budimo realni, vjerojatno si već utrošila puno vremena i truda na aktivnosti koje ti nisu dale rezultate.

Klijenti mi često kažu – “Platila sam web stranicu 1000 eura, a nije mi donijela ništa.”

Znam. Neće kupci dolaziti sami od sebe jer mi imamo web stranicu, a koja možda uopće kupcima nije zanimljiva i ne daje im nikakvu vrijednost.

Koliko si vremena i novaca bacila na marketinške aktivnosti bez efekta?

Kad naučiš osnove vezano uz prodaju, brendiranje i idealne kupce, marketinške aktivnosti napokon će ti početi davati rezultate i bez plaćenih oglasa.

 

Prestani trošiti na stvari koje bi ti “možda” mogle donijeti više klijenata ili prodaje, a koje nude “flaster rješenja”.

U stvaranju biznisa i organizacija sam već 20 godina i znam da ne postoje magične pilule, čarobni štapići i ostale “finte”.

Čarobna formula je stvoriti poduzetnički mindset i naučiti i uporno primjenjivati efikasne poslovne i prodajne strategije – to je ono što će te dovesti do željenog uspjeha.

Pomogla sam svojim klijentima da nauče donositi bolje odluke, definirati najbolje strategije za njihov biznis, uštedjeti si hrpe skupih grešaka, olakšati si poslovanje i postići veći uspjeh, a program Akademiji može pomoći i tebi da ostvariš svoj uspjeh.

 

Nije li vrijeme da izgradiš biznis koji će služiti tebi, a ne ti njemu?

KONCEPT RADA I IZNOS ULAGANJA U AKADEMIJU

Grupni online program Akademije “Izgradi uspješan biznis” i transformacije tvog biznisa 3 mjeseca mentorskog programa u sklopu kojeg:
 • Svaki utorak dobivaš pristup novim materijalima za rad na edukacijskoj platformi (video lekcije, radni listići) uz koje možeš odmah unaprjeđivati svoj biznis.
 • Jednom tjedno (četvrtkom od 18 do 20 sati) online live Q&A – odgovori na sva tvoja pitanja. (Ako ne možeš sudjelovati, naknadno je dostupna snimka, a pitanje isto tako možeš dostaviti ranije).
 • Jednom tjedno odgovori na sva tvoja pitanja u zatvorenoj grupi (tako da si sigurna da ideš u pravom smjeru.)
 • Konkretni primjeri, šprance, scenariji i tips&tricks koje možeš odmah prilagoditi sebi i koristiti (neprocjenjivo, kažu polaznice).
 • Članstvo i povezivanje u zatvorenoj grupi/zajednici žena koja će postati tvoja potpora i inspiracija, tvoje prijateljice, kolegice, suradnice i/ili klijentice.
 • Efikasne strategije koje itekako funkcioniraju (ako i ti napraviš svoj dio posla).
 • Bonus predavanja stručnjakinja s područja mindseta, javnog nastupa i financija.
 • Sudjelovanje na Meetup druženju uživo.
 • Radni materijali (pdf) koji ti ostaju trajno.

Nakon 3 mjeseca sudjelovanja u mentorskom programu Akademije dobivaš još 3 mjeseca samostalnog korištenja edukacijske platforme Akademije i svih materijala.

NOVA GRUPA POČINJE 23.2.2023.

Broj sudionica u grupi je ograničen, prijave se zaprimaju do popunjenja grupe.

Ulaganje u kotizaciju:

Cijena kotizacije 11.250 kn / 1493,13 eura (PDV uključen)

Moguće je plaćanje na 3 rate (detalji u prijavnici). Ako odustaneš u procesu, povrat novaca nije moguć.

Kakav biznis želiš voditi?

Onaj koji ti ne dozvoljava da se posvetiš sebi, svojoj obitelji, onaj u kojem radiš cijele dane “za kikiriki”, onaj gdje stagniraš ili pak ovisiš o vanjskim okolnostima?
Ili onaj koji ti omogućuje dovoljno zadovoljstva, smisla, profita i vremena da se posvetiš stvarima koje su ti najvažnije (bila to tvoja obitelj, putovanja, kraći radni tjedan ili nešto treće), u kojem tvoj rad stvara pravu vrijednost u životima tvojih klijenata i u kojem si uistinu šefica svog života i vremena?

Uštedi vrijeme i novac. Koliko te je do sad vremena i novaca koštalo učenje na vlastitim greškama?

Povećaj rezultate. Pokazat ću ti efikasne strategije i alate za stabilan i sustavan rast.

Uz potporu rasteš brže i lakše. Mentorstvo u sklopu Akademije je neprocjenjivo, kažu sudionice/ci.

Izgradi biznis koji ti donosi dovoljno zadovoljstva, vremena i profita. Nisi li zbog toga i pokrenula svoj biznis?

Vrijeme je da prestaneš biti prezaposlena i potplaćena zaposlenica svog biznisa i da u pravom smislu riječi postaneš “sama svoj šef”. Pokazat ću ti kako možeš izgraditi svoj uspješan biznis.

Pogledaj rezultate Jasmine Bratičić, vlasnice salona za njegu lica i tijela Glam.
Prije Akademije “Izgradi uspješan biznis” trebalo joj je čak 6 mjeseci da proda 18 tretmana lica.
Poslije Akademije u samo mjesec i pol dana prodala je 20 još skupljih tretmana lica.

Prije Akademije trebala je primiti 10 klijentica da zaradi 1500 kuna.
Nakon Akademije prodajući svoju top uslugu zaradila je 1500 kuna u 3 sata radeći sa samo 2 klijentice, a ostatak vremena provela je sa svojom kćeri.

Osim što je značajno unaprijedila biznis, brend, društvene mreže, customer experience i povećala samopouzdanje, evo i financijskih rezultata za vrijeme trajanja Akademije i samo par mjeseca nakon.

Prestani govoriti da je kriza, teško, nemoguće…
Donesi odluku i kreni.
Kada, ako ne sada?

Nakon što zaprimim tvoju prijavnicu, javit ću ti se da dogovorimo telefonski razgovor.

Osnivačica i voditeljica Akademije “Izgradi uspješan biznis”: Marina Kolar.

Zaljubljenica sam u život i prirodu, obožavam knjige i putovanja, (prilično) glasno se smijem i pred 4 godine udomila sam nestašnu Lunu, mješanku Border collie-a.

Unatrag 20 godina pomogla sam tisućama poduzetnih i ambicioznih ljudi izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend.
Vjerujem da žene svojim proizvodima i uslugama mnogostruko obogaćuju zajednicu, a moj posao je pomoći vam da svoje talente pretvorite u uspješne biznise kako bi ostvarile svoju osobnu, poslovnu i financijsku slobodu, kao što sam je stvorila ja.

Stvaranje uspješnog biznisa NIJE “nemoguća misija”
ALI, prestani čekati da te svijet (i kupci) primjete. Neće. Prestani čekati da se stvari počnu dešavati/mijenjati same od sebe. Neće.
Ti moraš donijeti odluku o promjeni, a onda krenuti u akciju.

I sama sam prošla taj put gdje nisam znala koju poslovnu strategiju izabrati pa sam svaštarila i bespotrebno se iscrpljivala.
Danas znam što funkcionira i toga se držim kao pijan plota. Čemu komplicirati?
Prije sam radila cijele dane dok su se novi zadaci na “to-do” listi množili poput Gremlina, sve dok nisam doživjela burnout.
Danas radim pametnije (a ne više) i ja upravljam svojim vremenom i fokusom (a ne oni sa mnom).
Prije se nisam osjećala ugodno u prodajnim razgovorima pa sam ih izbjegavala. Danas obožavam prodaju i uspješno je radim.

Kako sam to uspjela?
Odlučila sam izgraditi svoj uspješan biznis i brend ne pristajući na ništa manje od onog što sam si zacrtala.
Jer, ja sam htjela i “ovce i novce” odnosno – i profit i zadovoljstvo i utjecaj i rast i slobodu.

 • Danas koristim poslovne i prodajne strategije koje mi omogućavaju da postižem puno bolje rezultate s puno manje uloženog truda i vremena.
 • Biram s kim ću raditi i uživam radeći s idealnim klijenticama u čije priče uistinu vjerujem. 
 • Ne trebam prihvatiti bilo kakav posao samo da “zaradim”.
 • Idem na godišnji kad i koliko želim, a u prosjeku radim najviše 8 mjeseci u godini.

I dalje se educiram, rastem, tražim nove načine za level up sebe i svojih klijentica, stvaram koncept za još jedan biznis (jer imam vremena, kapaciteta i kapitala za to) i uživam stvarajući život i biznis koji me čini zadovoljnom i sretnom.

Konektom sam stvorila svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up.
Vidimo se u Akademiji 🙂
Marina