Želiš izgraditi smislen, uspješan i isplativ biznis?
Unaprijediti organizaciju, procedure i produktivnost?
Stvoriti snažan brend, veću vidljivost na tržištu i unaprijediti prodaju? Usvojiti efikasne strategije poslovanja?
Želiš sve to korak po korak iz udobnosti svog doma?
U sklopu Akademije “Izgradi uspješan biznis” u samo 8 tjedana pomažem poduzetnicima i freelancerima da na efikasan i jednostavan način uz moju mentorsku podršku vidno poboljšaju organizaciju biznisa, produktivnost, prodaju, vidljivost na tržištu i izgrade uspješniji biznis i brend.

Program Akademije je za tebe ako:

-imaš biznis koji voliš i dobro radiš, ali ga ne znaš kako pretvoriti u dovoljno isplativ biznis u kojem ne moraš raditi 24/7 i zarađivati mrvice.

-trebaš pomoć i konkretne upute za poslovni rast, građenje snažnog brenda i povećanje prodaje.

-želiš primjere i efikasne poslovne i prodajne strategije koje možeš odmah primijeniti.

Budimo iskreni, svi radimo najbolje što znamo i možemo, ali to najčešće nije dovoljno kako bi stvorili uspješan biznis.

Možda ti nedostaje motivacije, potpore, samopouzdanja, ne znaš kako ili ne možeš sam/a, a vrijeme curi.Možda te nitko nije naučio kako uspješno poslovati, a sad klijenata nema dovoljno, a računi se gomilaju.Moguće je drugačije, ali prvo trebaš donijeti drugačije odluke.

Metode i strategije koje učite u Akademiji “Izgradi uspješan biznis” predstavljaju poslovne strategije koje čine vidljivu razliku između onih više i manje uspješnih biznisa i u kriznim i u prosperitetnim vremenima.

Ovo su rezultati nekih mojih klijenata koji su odlučili uzeti stvari u svoje ruke, zasukati rukave i promijeniti svoj biznis na bolje jednom i zauvijek, u suradnji sa mnom.

Izazove koje trenutno prolaziš ja sam unatrag 19 godina građenja timova, biznisa, brendova i poslovnih/prodajnih strategija već prošla i zbog toga ti kroz program Akademije “Izgradi uspješan biznis” mogu ponuditi efikasne strategije kojima ćeš uštedjeti puno vremena i novaca na krive odluke i greške.

Kako?

-Jednom tjedno (četvrtkom u 17.30-19.30) uz live edukaciju na temu tjedna
-Online platforma kojom se možeš koristiti svaki dan i gledati materijale koliko puta želiš
-Mentorstvo i podrška u zatvorenoj grupi, konkretni primjeri koje možeš odmah koristiti i odgovori na tvoja pitanja
-Bonus materijali & tips&tricks  

Program Akademije je daleko najbolja “vrijednost za novac“ koju možeš dobiti za ovakvu vrstu programa koja nudi objedinjeno znanje, prečace i podršku uz koju možeš napredovati korak po korak, a na kraju postići vidljive rezultate.

Važno je da smo iskreni od početka.
Niti uz najbolji program i najboljeg mentora rezultate nećeš postići ako i ti ne odradiš svoj dio posla kroz ovih 8 tjedana Akademije.
No, oni koji ulože vrijeme i trud mogu očekivati velike promjene za sebe i svoj biznis.

Ako i dalje želiš ostati tu gdje jesi, strepeći hoćeš li preživjeti najavljenu krizu, nastavi raditi po starom.
Ako si spreman napokon stvoriti svoj biznis iz snova koji će biti stabilan, isplativ i ostaviti ti dovoljno vremena za sebe i obitelj – ovo je znak koji čekaš. 

Nemoj da ovo bude samo još jedna propuštena prilika.

Osnivačica i voditeljica Akademije “Izgradi uspješan biznis”: Marina Kolar, stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova.

Zašto učiti od mene?

Unatrag 19 godina provela sam na tisuće sati edukacija i savjetovanja za ambiciozne pojedince, mikro i srednje biznise, ustanove i organizacije.
Sudjelovala sam u pokretanju, razvoju i reorganizaciji mnogih organizacija i tvrtki, a u sklopu Akademije “Izgradi uspješan biznis” dijelim s vama najbolje strategije za vaš biznis, proizašle iz stvarnih situacija i “živog znanja”.
Bila sam suradnica u emisiji za poduzetnike NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja. Predavačica sam na Poduzetničkoj akademiji Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.
Stalna sam suradnica časopisa Poduzetnik u kojem pišem o stvaranju uspješnog biznisa i brendova, a bila sam gošća kolumnistica u Časopisu Zaposlena, na portalu Poduzetna, Femisfera, Žena.hr i mnogih lokalnih medija.
Prije pokretanja Konekte, radila sam kao direktorica, voditeljica (EU) projekata (osmišljavanje, pisanje, provedba), voditeljica prodaje za područje Hrvatske, koordinatorica marketinških aktivnosti, trenerica i mentorica.
Pokretačica sam programa Poduzetničke konektaonice, organizatorica konferencije “Novo lice poduzetništva” i autorica podcasta o uspjehu “Od A do Žena”.
Certificirana sam edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda).
Do sada sam pomogla stotinama poduzetnika da pokrenu i izgrade uspješan, smislen i profitabilni biznis, a mogu pomoći i vama.

Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče.  I tvoja može biti jedna od njih.
Marina Kolar