Jesi li spremna za novu razinu uspješnog poslovanja svog biznisa?

AKADEMIJA ZA PODUZETNICE "IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS"

Voliš svoj posao i nudiš usluge kojima klijentima stvaraš vrijednost, no dosta ti je toga da ti sloboda, profit i unutarnji mir koje ti je poduzetništvo trebalo donijeti stalno izmiču iz ruku?

Nisi jedina. U tu zamku malog poduzetništva lako je pasti.
Niti ne primijetiš, a već se vrtiš u krug, preplavljena prateći 164 savjeta o uspješnom poslovanju i prodaji koji ti ne donose rezultate, gušiš se u operativi i radiš sve više, a dok nezadovoljstvo raste, na kraju dana pitaš se zašto ne postižeš bolje rezultate – kad znaš da ih zaslužuješ.

Ako želiš da tvoj trud i rad donosi željeni uspjeh, profit i slobodu bez da se “ubijaš” u poduzetništvu, online program Akademije “Izgradi uspješan biznis” može ti pomoći da to napokon ostvariš.

Akademija „Izgradi uspješan biznis" je online grupni mentorski program za poduzetnice i freelancerice koje prodaju usluge/znanje i vole svoj posao, a sad od njega žele dobro živjeti. Uz konkretne lekcije i moje mentorstvo u samo 3 mjeseca, fazu po fazu, efikasno i na puno jednostavniji način stvori zdrave temelje poslovanja, stvori bistrinu, nauči uspješno prodavati svojim idealnim klijentima, pozicioniraj se s lakoćom i izgradi svoj uspješan biznis i brend.

Uz program Akademije “Izgradi uspješan biznis” naučit ćeš:

AKO ŽELIŠ IMATI USPJEŠAN BIZNIS, NIJE DOVOLJNO DA DOBRO RADIŠ SVOJU DJELATNOST I ČEKAŠ DA TE KLIJENTI PRIMIJETE.

Zamisli koliko bi bilo lakše izgraditi uspješan biznis kad bi znala točno koje korake napraviti u kojoj fazi poslovanja i prodaje. Kad bi znala koje su strategije učinkovite, a koje ne – bez da trošiš vrijeme i živce da to naučiš na svojoj koži.  

Koliko bi tvoj poduzetnički put mogao biti brži, lakši i uspješniji?

Evo što o Akademiji i svojim rezultatima kažu sudionice

Suzana je krenula je u biznis prodajući usluge u vrijednosti od 20 eura/sat, u roku od 3 mjeseca nakon Akademije povećala je prihode za 60%. Danas prodaje pakete svojih top usluga u vrijednosti od 1000 eura svojim najboljim klijenticama s kojima uživa raditi i koji s njenim programom rade odlične rezultate. Šefica je svog života, vremena i biznisa.

"Dobila sam puno više nego sam očekivala. Akademija je investicija koja se višestruko vraća na svim razinama."

Suzana Kolarić

hipnoterapeutkinja, Amigdala

Svu ušteđevinu sam uložila u otvaranje firme i Akademiju na samom početku poduzetništva. Sada, nakon nepunih godinu dana - radim s idealnim klijentima uživajući u slobodnom vremenu uz zadovoljstvo i profit.

Financijske ciljeve koje sam mislila ostvariti kroz 3 godine ostvarila sam u prvoj godini poslovanja. Do burnouta nije došlo, a imam i zajednicu žena s Akademije koje mi pomažu kada zapnem.

Tjaša Lekšan

kineziologinja, TAO VITA

Danas popunim termine edukacija i prije nego ih objavim javno. Ostvarila sam povećanje profita od 200% uz manje rada nego ikad.

Ovo što danas živim i dijelim nekad je bio san, a danas stvarnost, lakoća i sloboda koja vrijedi svake sekunde, svaki težak trenutak i svake lipe koje sam uložila.

Dijana Hudorović

Studio za nokte i edukacije Harmony

Osloboditi se, izaći iz anonimnosti i početi otvoreno pričati kako kao profesionalna organizatorica mogu pomoći ljudima, za mene je bio veliki izazov.
Nakon Akademije “Izgradi uspješan biznis” mogu jasno iskomunicirati što radim, na koji način radim i kako mogu pomoći ljudima kojima je moja pomoć potrebna.
Sada je to puno lakše izreći, bez grča u želucu , bez osjećaja da uvaljujem nekome nešto.

Adrijana Abramović

Organizacijska ordinacija

Ako želiš povećati prodaju – ne možeš raditi samo na povećanju prodaje, jer “flaster rješenja” ne daju dugotrajne rezultate.

A na tržište si došla da ostaneš, zar ne?

Kako izgleda Akademija "Izgradi uspješan biznis?"

U mentorskom programu u trajanju od 3 mjeseca čeka te transformacija biznisa i mindseta – korak po korak. 

Stvorit ćeš zdrave temelje poslovanja nužne za level-up i izraditi poslovnu strategiju i mindset.

Postavit ćeš granice, bolje upravljati vremenom i prioritetima kako bi mogla postići bolje rezultate uz manje vremena i truda.

Stvorit ćeš preduvjete za angažman “pravih” zaposlenika i suradnika za tebe i tvoj biznis. Definirat ćeš svoju top uslugu i nišu te adekvatnu cijenu tako da se možeš uspješno pozicionirati gdje na tržištu želiš i zaslužuješ biti.

U ovoj fazi aktivirat ćeš svog unutarnjeg navijača, stvoriti jasnoću u svom biznisu i dobiti više samopouzdanja da sve željeno pretvoriš u stvarnost.

Naučit ćeš kako skalirati svoj biznis te kako postati prvi i glavni izbor svojih idealnih kupaca, unatoč konkurenciji.

Izradit ćeš kralježnicu svoje uspješne marketinške/brend strategije i naučiti sve faze efikasne i autentične prodaje.

Definirat ćeš avatar idealnog klijenta toliko detaljno da znaš kako svojom ponudom odgovoriti na sve njihove potrebe, želje i strahove.

Naučit ćeš autentično voditi društvene mreže te u puno manje vremena kreirati sadržaj koji prodaje (postove, članke, naslove…) bez da klijenti osjećaju da ih nagovaraš (uz konkretne primjere, izazove, upute i šprance koje odmah možeš koristiti).

Moći ćeš povećati prodaju – prodajući s ugodom, lakoćom i ponosom (čak i ako u ovom trenu mrziš prodaju i misliš da si antitalent).

Sve što smo do sad definirale sad krećemo koristiti na web stranici i društvenim mrežama. Izradit ćeš svoju prodajnu ponudu na koju će kupci reagirati (primjeri za male i velike programe, kao i besplatne online događaje kojima privlačiš publiku u prodajni lijevak).

Naučit ćeš provoditi ugodne, nenapadne i efikasne prodajne razgovore.

Znat ćeš kako poboljšati customer experience i oduševiti svoje klijente.

Koristeći sve do sad napravljene materijale moći ćeš stvoriti sjajnu web stranicu ili pokrenuti newsletter.

Uz moju podršku – krenut ćeš u akciju.

MORAM LI SVE TEME ODRADITI U 3 MJESECA?

Ne. Svaka od vas radi na prioritetima svog biznisa, a nakon toga nastavljaš graditi svoju priču na dobro postavljenim temeljima. Ako odradiš 20% prioriteta imat ćeš vidljive rezultate i na dobrim temeljima nastavljaš graditi svoj level-up.

Kako? Nakon 3 mj mentorskog programa još se 3 mj možeš samostalno koristiti edukacijskom platformom Akademije. 3+3 mjeseca je više nego dovoljno vremena da postigneš rezultate i višestruko vratiš investiciju, ako odradiš svoj dio posla.

Sve pismene materijale/radne listiće i radne knjige skidaš na svoje računalo i koristiš zauvijek.

Mentorski program sadrži:
  • Jednom tjedno dobivaš pristup novim materijalima za rad na edukacijskoj platformi (snimljene video lekcije i radni listići) uz koje odmah unaprjeđuješ svoj biznis korak po korak.
  • Odgovori na sva tvoja pitanja 2 x tjedno kako bi znala da ideš u pravom smjeru (1x tjedno live Zoom i u 1x grupi.)
  • 0-24 dostupno ti je članstvo u zatvorenoj grupi gdje te čeka podrška grupe poduzetnica koje su na istom putu kao i ti.
  • U svakoj lekciji dobit ćeš materijale s konkretnim primjerima i uputama, šprancama i scenarijima koje možeš prilagoditi i odmah koristiti.(Neprocjenjivo, kažu polaznice)

"U poduzetništvu nisam ušla nepripremljena, no trebalo mi je znanje o marketingu i prodaji. Vrlo sam introvertna osoba i nisam „rođeni trgovac“. Kroz Akademiju sam promijenila odnos prema prodaji, postala sam otvorenija i s više samopouzdanja. Osjećam se oslobođena, a objave i tekstove pišem s lakoćom.
Radim s idealnim klijentima koji postižu rezultate, a prihode sam u 2022. povećala za 80%.

Vesna Bosanac, dr.sc.

nutricionistkinja, autorica knjige “Prehrana mladih sportaša”

Prije Marinine Akademije sudjelovala sam na jednoj razvikanoj edukaciji sa sličnom tematikom. Iako sam dobila poneki odgovor i na toj edukaciji, Konektina Akademija ju je pomela tijekom prvog zoom javljanja. Marina nam je dala sve i još više od toga, jasne upute u svakom trenutku s naglaskom na to što treba, i najvažnije, KAKO TREBA nešto popraviti. Dala nam je svoje vrijeme, svoje vodstvo i konkretne savjete i upute kroz zadatke svaki tjedan. Svakako je preporučam dalje.

Ivana Štedul

fizioterapeutkinja, SenzoGym d.o.o.


Za koga je Akademija "Izgradi uspješan biznis"?

Akademija je program za tebe ako:
Akademija NIJE program za tebe ako:

Za tebe sam pripremila odmah dostupne online edukacije kojima možeš saznati u kojem smjeru krenuti, postaviti i ostvariti ciljeve, poboljšati svoje poslovanje, vidljivost i prodaju već danas.

Je li Akademija za moju djelatnost?

Iako program Akademije apsolutno funkcionira za sve djelatnosti, u ovu grupu bit će selektirane isključivo poduzetnice koje se bave prodajom vlastitih usluga (terapeutice, edukatorice, coachevi, trenerice, mentorice, stručnjakinje, konzultantice, organizatorice, vlasnice salona/studija, grafičke dizajnerice, fotografkinje…)

To uključuje i žene koje se bave proizvodnjom svojih proizvoda, ali u ovom trenutku žele početi prodavati svoje znanje u obliku usluga, programa ili edukacija.

Nisi sigurna uklapa li se tvoja djelatnost ili specifična situacija? Javi se na marina@konekta.hr da provjerimo.

Koji izgovori tebe drže na mjestu?

Možda misliš: Nikako da nađem vremena.

Vrijeme nije novčić da ga nađeš posred puta 🙂 Ako “ne stigneš”, vjerojatno ga ne ulažeš u prioritete koji ti mogu donijeti olakšanje i rezultate. Što kad bih ti rekla da u Akademiji dijelim s tobom alate koji će ti omogućiti da imaš više vremena i da radiš manje, a da postižeš bolje rezultate? 

Možda misliš: To je teško, ma radije ću probati još malo sama, pa ću vidjeti…

Nije li teže to što prolaze mjeseci i godine, a ti i dalje radiš previše, zarađuješ premalo, napreduješ presporo i gubiš zadovoljstvo u onome u čemu si nekoć stvarno uživala?

Možda misliš: Strah me uložiti – što ako mi ne da rezultate?

Razumijem. I sama sam prije nekoliko godina riskirala i uložila u edukaciju enorman iznos (bio je to sav novac koji sam tad imala), jer sam znala da je to jedini način da ostvarim svoj (veliki) cilj.

Svoju investiciju sam brzo povratila – ne samo zbog odlične edukacije, nego zbog toga što sam odvojila vrijeme i trud i učinila sve što je u mojoj moći da dobivene alate pretvorim u rezultate.

Ako si ozbiljna u namjeri da odvojiš vrijeme i trud da moje efikasne strategije pretvoriš u svoje rezultate, tvoja investicija nikako ne može propasti, to znaš i sama.  

Prije nego sam upisala Akademiju tapkala sam na mjestu. Znala sam da nešto moram promijeniti ali nisam znala od kud početi.

Imam odlične tretmane koje nisam prije znala kako približiti i prodati klijentima, no uz učenje i primjenu, sve je moguće. Puno toga se promijenilo, ne samo u poslovanju nego i u osobnom razvoju. 

Povećala sam prihode za 80% i nastavljam razvijati svoj biznis.

Nikolina Makovec

Relax, studio za uljepšavanje lica i tijela

"Zahvaljujući Akademiji sam dobila veliku motivaciju i brojne alate za unaprijeđenje poslovanja, ali i podizanje samopouzdanja. Nakon 5 godina samostalnog rada i dosta tapkanja na mjestu, znam što trebam mijenjati i veselim se novim ciljevima i razvoju poslovanja."

Posložila je strukturu svog poslovanja i financija, promijenila percepciju prodaje i počela se samopouzdano promovirati. Ponovno se zaljubila u svoju struku, danas radi pametnije i uspješnije s fokusom na svoju top ponudu i idealne klijente.

Tatjana Liktar Elez

arhitektica, Metar Milimetar d.o.o.

KAKO SE UPISATI NA AKADEMIJU?

1. Upiši se u listu interesa u obrazac na ovoj stranici.

2. Kad krenu pretprijave prva ćeš dobiti sve informacije i prijavnicu.

3. U telefonskom razgovoru provjerit ćemo je li ovo pravi program za tebe. Broj sudionica je ograničen.

2. Nakon selekcije dobivaš ponudu i plaćanjem iznosa rezerviraš svoje mjesto u grupi.

4. Kad krenemo s radom, tvoj biznis (ako odradiš svoj dio posla) više nikad neće biti isti.

Pridruži se zajednici poduzetnica koje žele više i  kojima je dosta davati sve od sebe da bi se na kraju mjeseca opet zapitale: “Čemu sve ovo?”. Vrijeme je da obućeš svoje “gaće za vel’ke cure” i naučiš kako da tvoj biznis služi tebi, a ne ti njemu.

Pomakni se s mjesta, vrati vjeru u sebe i svoj biznis, zavoli prodaju i prestani biti nevidljiva na tržištu. Nauči kako se pozicionirati i s lakoćom prodavati svojim idealnim klijentima svoju top ponudu po adekvatnoj cijeni. Pojednostavi svoj biznis i povećaj rezultate. Pokazat ću ti kako sve ovo možeš ostvariti bez da pregoriš. 

Želiš izgraditi uspješan biznis? 
NOVA GRUPA: jesen 2023.

LISTA INTERESA JE OTVORENA.

Upiši podatke i na e-mail ti stiže potvrda o upisu na listu interesa.

Kad krenu pretprijave prva ćeš dobiti sve detalje o mogućnosti upisa.

Tvoji podaci koristit će se u skladu s GDPR-om.

PODUZETNIŠTVO NE MORA BITI BORBA

Znam da ne sjediš besposleno i da se trudiš uspjeti, da si već čitala knjige, newslettere, savjete s društvenih mreža, prošla i neke edukacije. Nije da mi nemamo informaciju “što bi trebali napraviti” no problem je u tome što koliko god bili sposobni i pametni, nekad i dalje ne uspijemo pretvoriti te informacije u svoju poslovnu transformaciju.

Koristeći metodologiju koju dijelim s tobom u Akademiji stvorila sam svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up.

 

 

Jasmina Bratičić, vlasnica Salona za uljepšavanje lica i tijela Glam iz malog mjesta Svetvinčenat je ozbiljno shvatila to da u svom životu i biznisu želi više profita, vremena i zadovoljstva.

Upisala je moju Akademiju “Izgradi uspješan biznis” u 9/2021 i vrijedno krenula rješavati zadatke – iz tjedna u tjedan, a odmah sve naučeno i primjenjivati u svom biznisu. Dugoročni cilj koji si je zadala ostvarila je već za 2 tjedna Akademije.

Prije Akademije joj je trebalo 6 mjeseci da proda 18 jeftinijih tretmana, a da zaradi 200 € trebala je odraditi 10 klijentica i 15 radnih sati.

Nekoliko mjeseci nakon Akademije u samo mjesec i pol prodala 20 (skupljih) tretmana. Sad joj je da zaradi 200  potrebno 1-2 klijentice i maksimalno 2 h rada. 

Danas,  nakon što je stvorila svoj efikasni sustav prodaje i naučila prodavati  s lakoćom i ponosom, radi manje nego ikad, zarađuje više nego ikad, radi sa svojim idealnim klijenticama koje uz njenu pomoć postižu sjajne rezultate, provodi više vremena s obitelji, ulaže u level-up svog biznisa i šefica je svog života.

 

Ulaganje u sebe i u Akademiju “Izgradi uspješan biznis” omogućuje ti da stvoriš biznis koji uistinu služi tebi (umjesto da ti služiš njemu).

Donesi odluku i uštedi vrijeme i novac. Koliko te je do sad već koštalo učenje na vlastitim greškama?

Uživaj u svom biznisu. Tvoji idealni klijenti već traže ono što ti nudiš.

Uz potporu rasteš lakše i brže. Pokazat ću ti efikasne strategije i alate za stabilan i sustavan rast. Mentorstvo u sklopu Akademije je, kažu sudionice, neprocjenjivo

Prestani se sabotirati. Svaštarenje, stalno gašenje požara i „to do“ lista vode te u burnout i neuspjeh.

Kada, ako ne sada? Tjedni i mjeseci svakako će proći, a u Akademiji imaš prilike već u 3 mjeseca postići vidljive rezultate.

Ostvari biznis po svojoj mjeri – biznis u kojem znaš kako privući svoje idealne klijente koji su spremni platiti adekvatnu cijenu jer žele raditi BAŠ s tobom, u kojem znaš kako stvarati svoj napredak i rezultate, u kojem imaš željeno vrijeme, zadovoljstvo i mir dok istovremeno svojim uslugama pomažeš svojim klijentima promijeniti živote i poslovanje – bez da žrtvuješ svoje zdravlje, obitelj i mir.

Prije Akademije ni u deset rečenica nikome nije bilo jasno (osim meni) čime se točno bavim iako sam svoj biznis razvijala više od deset godina. Uz znanja i mentorstvo s Akademije sam postigla točno ono što sam željela, a to je brže i lakše ostvarivati svoje ciljeve i osobnu financijsku slobodu. Danas sam vlasnica adventskih tematskih parkova u tri države, pozicionirala sam se na tržištu kao stručnjakinja i pokrenula franšizu.

Ana Bertić

stručnjakinja za stvaranje adventskih tematskih parkova, Time4Tales

Htjela sam povećati prodaju, izgraditi uspješan biznis i naučiti kako raditi pametnije. Do tad sam radila strašno puno, a stajala sam na mjestu. Jedina prepreka za sudjelovanje u Akademiji su mi bile financije no svjesna sam od prije toga da u svaki biznis treba uložiti plus što sam tada već postala potpuno svjesna da ću ili nešto poduzeti ili tražiti drugi posao. Vrijednost koju Marina i ova Akademija pružaju daleko je veća od njene cijene.

Anamarija Vinski

konzultantica i voditeljica tima

Ne trebaš biti "uspješna" da bi upala u Akademiju. Trebaš voljeti svoj posao, htjeti od njega dobro živjeti i biti spremna primijeniti dobivene strategije da stvorila svoj uspješan biznis.

Želiš izgraditi uspješan biznis? 
NOVA GRUPA: jesen 2023.

LISTA INTERESA JE OTVORENA.

Upiši podatke i na e-mail ti stiže potvrda o upisu na listu interesa.

Kad krenu pretprijave prva ćeš dobiti sve detalje o mogućnosti upisa.

Tvoji podaci koristit će se u skladu s GDPR-om.

Dobrodošla u zajednicu poduzetnica koji znaju da zaslužuju više.

Moje ime je Marina Kolar i tvoja sam mentorica u Akademiji. Pomažem poduzetnicama izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend.

Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju “Izgradi uspješan biznis” naučit ću te postići bolje rezultate s manje uloženog vremena i truda,  zavoljeti prodaju i stvoriti više profita, zadovoljstva i vremena radeći sa svojim idealnim klijentima.  

Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne? 

Stvaranje uspješnog biznisa NIJE “nemoguća misija”
ALI, prestani čekati da te svijet (i kupci) primjete. Neće.

Prestani čekati da se stvari počnu dešavati/mijenjati same od sebe. Neće.

Ti moraš donijeti odluku o promjeni, a onda krenuti u akciju.

KRENI I POPRAVLJAJ PO PUTU.

I sama sam prošla taj put gdje nisam znala koju poslovnu strategiju izabrati pa sam svaštarila i bespotrebno se iscrpljivala.
Danas znam što funkcionira i toga se držim kao pijan plota. Čemu komplicirati?
Prije sam radila cijele dane dok su se novi zadaci na “to-do” listi množili poput Gremlina, sve dok nisam doživjela burnout.
Danas radim pametnije (a ne više) i ja upravljam svojim vremenom i fokusom (a ne oni sa mnom).

Kako sam to uspjela?
Odlučila sam izgraditi svoj uspješan biznis koji mi donosi i 
profit i zadovoljstvo i utjecaj i rast i slobodu, ne pristajući na ništa manje tog. 

  • Danas koristim poslovne i prodajne strategije koje mi omogućavaju da postižem puno bolje rezultate s puno manje uloženog truda i vremena.
  • Biram s kim ću raditi i uživam radeći s idealnim klijenticama u čije priče uistinu vjerujem. 
  • Ne trebam prihvatiti bilo kakav posao samo da “zaradim”.
  • Idem na godišnji kad i koliko želim, a u prosjeku radim najviše 8 mjeseci u godini.
 

I dalje se educiram, rastem, tražim nove načine za level up sebe i svojih klijentica, stvaram koncept za još jedan biznis (jer imam vremena, kapaciteta i kapitala za to) i uživam stvarajući život i biznis koji me čini zadovoljnom i sretnom.

Konektom sam stvorila svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up.

Najviše od svega ova Akademija mi je donijela slobodu i to slobodu da uistinu budem ono što jesam kroz svoj posao i zato sam beskrajno zahvalna.

Doris Farac

dizajnerica, Portico

Za mene Akademija vrijedi stostruko više od njene cijene, a opseg primljenog znanja van je svih očekivanja. 
U tri mjeseca trajanja Akademije svakog sam dana zahvaljivala nebu što sam ipak odlučila upisati Marininu edukaciju i Marini što me izabrala u grupu.

Jasna Sačić

Rawlina slastice & edukacije