Jesi li spremna za novu razinu uspješnog poslovanja svog biznisa?

AKADEMIJA ZA PODUZETNICE "IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS"

Voliš svoj posao i nudiš usluge kojima klijentima stvaraš vrijednost, no dosta ti je toga da ti sloboda, profit i unutarnji mir koje ti je poduzetništvo trebalo donijeti stalno izmiču iz ruku?

Nisi jedina. U tu zamku malog poduzetništva lako je pasti.
Niti ne primijetiš, a već se vrtiš u krug, preplavljena prateći 164 savjeta o uspješnom poslovanju i prodaji koji ti ne donose rezultate, gušiš se u operativi i radiš sve više, a dok nezadovoljstvo raste, na kraju dana pitaš se zašto ne postižeš bolje rezultate – kad znaš da ih zaslužuješ.

Ako želiš da tvoj trud i rad donosi željeni uspjeh, profit i slobodu bez da se “ubijaš” u poduzetništvu, online program Akademije “Izgradi uspješan biznis” može ti pomoći da to napokon ostvariš.

Akademija „Izgradi uspješan biznis" je online grupni mentorski program za poduzetnice i freelancerice koje prodaju usluge i vole svoj posao, a sad od njega žele dobro živjeti. Uz konkretne lekcije i mentorstvo u samo 3 mjeseca, fazu po fazu i na puno jednostavniji način stvori bistrinu i zdrave temelje uspješnog poslovanja, nauči uspješno prodavati svojim idealnim klijentima po adekvatnoj cijeni, pozicioniraj se s lakoćom i samopouzdano vodi svoj biznis.

Je li Akademija za moju djelatnost?

Iako program Akademije apsolutno funkcionira za sve djelatnosti, u ovu grupu bit će selektirane isključivo poduzetnice koje se bave prodajom vlastitih usluga (terapeutice, edukatorice, coachevi, trenerice, mentorice, stručnjakinje, konzultantice, organizatorice, vlasnice salona/studija, grafičke dizajnerice, fotografkinje…)

To uključuje i žene koje se bave proizvodnjom svojih proizvoda, ali u ovom trenutku žele početi prodavati svoje znanje u obliku usluga, programa ili edukacija.

Evo što o Akademiji i svojim rezultatima kažu sudionice

Danas popunim termine edukacija i prije nego ih objavim javno. Ostvarila sam povećanje profita od 200% uz manje rada nego ikad.

Ovo što danas živim i dijelim nekad je bio san, a danas stvarnost, lakoća i sloboda koja vrijedi svake sekunde, svaki težak trenutak i svake lipe koje sam uložila.

Dijana Hudorović

Studio za nokte i edukacije Harmony

Osloboditi se, izaći iz anonimnosti i početi otvoreno pričati kako kao profesionalna organizatorica mogu pomoći ljudima, za mene je bio veliki izazov.
Nakon Akademije “Izgradi uspješan biznis” mogu jasno iskomunicirati što radim, na koji način radim i kako mogu pomoći ljudima kojima je moja pomoć potrebna.
Sada je to puno lakše izreći, bez grča u želucu , bez osjećaja da uvaljujem nekome nešto.

Adrijana Abramović

Organizacijska ordinacija

"U poduzetništvu nisam ušla nepripremljena, no trebalo mi je znanje o marketingu i prodaji. Vrlo sam introvertna osoba i nisam „rođeni trgovac“. Kroz Akademiju sam promijenila odnos prema prodaji, postala sam otvorenija i s više samopouzdanja. Osjećam se oslobođena, a objave i tekstove pišem s lakoćom.
Radim s idealnim klijentima koji postižu rezultate, a prihode sam u 2022. povećala za 80%.

Vesna Bosanac, dr.sc.

nutricionistkinja, autorica knjige “Prehrana mladih sportaša”

Prije Marinine Akademije sudjelovala sam na jednoj razvikanoj edukaciji sa sličnom tematikom. Iako sam dobila poneki odgovor i na toj edukaciji, Konektina Akademija ju je pomela tijekom prvog zoom javljanja. Marina nam je dala sve i još više od toga, jasne upute u svakom trenutku s naglaskom na to što treba, i najvažnije, KAKO TREBA nešto popraviti. Dala nam je svoje vrijeme, svoje vodstvo i konkretne savjete i upute kroz zadatke svaki tjedan. Svakako je preporučam dalje.

Ivana Štedul

fizioterapeutkinja, SenzoGym d.o.o.

KAKO SE UPISATI NA AKADEMIJU?

1. Upiši se u listu interesa u obrazac niže na stranici.

2. Kad otvorim pretprijave prva ćeš dobiti sve informacije i mogućnost upisa (U telefonskom razgovoru provjerit ćemo je li ovo pravi program za tebe. Broj sudionica je ograničen.)

3. Nakon selekcije dobivaš ponudu i plaćanjem iznosa rezerviraš svoje mjesto u grupi.

4. Kad krenemo s radom, tvoj biznis (a ni život) više nikad neće biti isti (Naravno, ako odradiš svoj dio posla. Ja za svoj dio garantiram 100%.)

LISTA INTERESA JE OTVORENA.

Upiši podatke i na e-mail ti stiže potvrda o upisu na listu interesa.

Kad krenu pretprijave prva ćeš dobiti sve detalje o mogućnosti upisa.

Tvoji podaci koristit će se u skladu s GDPR-om.

Ne trebaš biti "uspješna" da bi upala u Akademiju. Trebaš voljeti svoj posao, htjeti od njega dobro živjeti i biti spremna primijeniti dobivene strategije da stvorila svoj uspješan biznis.

Dobrodošla u zajednicu poduzetnica koji znaju da zaslužuju više.

Moje ime je Marina Kolar i tvoja sam mentorica u Akademiji. Pomažem poduzetnicama izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend.

Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju “Izgradi uspješan biznis” naučit ću te postići bolje rezultate s manje uloženog vremena i truda,  zavoljeti prodaju i stvoriti više profita, zadovoljstva i vremena radeći sa svojim idealnim klijentima.  

Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne? 

Stvaranje uspješnog biznisa NIJE “nemoguća misija”
ALI, prestani čekati da te svijet (i kupci) primjete. Neće.

Prestani čekati da se stvari počnu dešavati/mijenjati same od sebe. Neće.

Ti moraš donijeti odluku o promjeni, a onda krenuti u akciju.

KRENI I POPRAVLJAJ PO PUTU.