Želiš izgraditi smislen, uspješan i isplativ biznis?

Ako trebaš jednostavno rješenje za postizanje poslovnog uspjeha i brz napredak jer...

-> imaš biznis koji voliš i dobro radiš, ali ga ne znaš kako pretvoriti u dovoljno isplativ biznis u kojem ne moraš raditi 24/7 i zarađivati mrvice?

-> trebaš pomoć i konkretne upute za poslovni rast, građenje snažnog brenda i povećanje prodaje?

-> želiš primjere i efikasne poslovne i prodajne strategije koje možeš odmah primijeniti bez obzira na svoje predznanje?

…moja online Akademija za poduzetnike i freelancere “Izgradi uspješan biznis” koja kreće 24. rujna 2020. može ti pomoći da sve navedeno lako i jednostavno promijeniš i počneš stvarati svoju uspješnu poslovnu priču.

PRIJAVE SU ZATVORENE

Možete ispuniti informativni upitnik za individualno savjetovanje.

AKO IMAŠ BIZNIS, ALI NEMAŠ DOVOLJNO PRIHODA, KLIJENATA I VREMENA, NEŠTO NE RADIŠ KAKO TREBA.
Budimo iskreni, svi radimo najbolje što znamo i možemo, ali to najčešće nije dovoljno kako bi stvorili uspješan biznis. 

Kad želimo stvari promjeniti na bolje, iz različitih razloga to ne ostvarimo. Možda ti nedostaje motivacije, samopouzdanja, znanja, ne znaš kako ili ne možeš sam/a, a vrijeme curi.

Ovo su rezultati nekih mojih klijenata koji su odlučili uzeti stvari u svoje ruke i promijeniti svoj biznis na bolje jednom i zauvijek, u suradnji sa mnom. Kad znaš kako, mijenjaš poslovanje brzinom munje:

Izazove koje trenutno prolaziš ja sam unatrag 19 godina građenja timova, biznisa, brendova i poslovnih/prodajnih strategija već prošla i zbog toga ti mogu ponuditi efikasne strategije kojima ćeš uštedjeti puno vremena i novaca na krive odluke i greške.

Kroz program Akademije “Izgradi uspješan biznis” ove ću jeseni pomoći  izabranoj grupi poduzetnika i freelancera da na inovativan, efikasan i jednostavan način po principu “ključ u ruke” uz moju mentorsku podršku vidno poboljšaju organizaciju biznisa, produktivnost, prodaju, utjecaj, vidljivost na tržištu i izgrade uspješniji biznis i brend. 

Kako? 
-Jednom tjedno (četvrtkom u 18 sati) uz live edukaciju na temu tjedna 
-Online platforma kojom se možeš koristiti svaki dan i gledati materijale koliko puta želiš 
-Mentorstvo u zatvorenoj grupi, konkretni primjeri koje možeš odmah koristiti i odgovori na tvoja pitanja 
-Bonus materijali & tips&tricks   

Program Akademije je daleko najbolja “vrijednost za novac“ koju možeš dobiti za ovakvu vrstu programa koja nudi objedinjeno znanje, prečace i podršku uz koju možeš napredovati korak po korak, a na kraju postići vidljive rezultate.

Ako i dalje želiš ostati tu gdje jesi, strepeći hoćeš li preživjeti najavljenu krizu, nastavi raditi po starom. 

Ako si spreman napokon stvoriti svoj biznis iz snova koji će biti stabilan, isplativ i ostaviti ti dovoljno vremena za sebe i obitelj – ovo je znak koji čekaš 🙂

Nemoj da ovo bude samo još jedna propuštena prilika.

Osnivačica i voditeljica Akademije “Izgradi uspješan biznis”: Marina Kolar

Vlasnica je Konekte gdje kroz edukacije i savjetovanja pomaže poduzetnicima i ambicioznim pojedincima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend.

U 19 godina radnog iskustva kao direktorica, voditeljica (EU) projekata, voditeljica prodaje za RH i poduzetnica sudjelovala je u pokretanju, razvoju i reorganizaciji mnogih organizacija i tvrtki te održala na stotine edukacija.

Certificirana je trenerica Švicarskog programa upravljanja karijerom i kompetencijama (CH-Q).Ove jeseni sva svoja znanja, iskustvo, primjere i prečace dijeli s izabranom grupom poduzetnika i freelancera koji će kroz program Akademije Izgradi uspješan biznis imati prilike u kratko vrijeme i na inovativan, jednostavan i efikasan način postići poslovni rast.

Pokretačica je Poduzetničke konektaonice, autorica podcasta o uspjehu, stalna suradnica časopisa Poduzetnik i predavačica na Akademiji za poduzetništvo POU Varaždin.

Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče. 
I tvoja može biti jedna od njih.
Marina Kolar