Završila je prva generacija
Akademije “Izgradi uspješan biznis”.

7. siječnja 2021. otvaramo predprijave za novu grupu koja kreće krajem veljače.

U sklopu Akademije “Izgradi uspješan biznis” u samo 8 tjedana pomažem poduzetnicima i freelancerima da na inovativan, efikasan i jednostavan način uz moju mentorsku podršku vidno poboljšaju organizaciju biznisa, produktivnost, prodaju, utjecaj, vidljivost na tržištu i izgrade uspješniji biznis i brend.

Akademija “Izgradi uspješan biznis” još je jedan u nizu uspješnih edukacija Marine Kolar. Akademiju bih preporučila svima koji žele naučiti kako uspješno i efikasno upravljati svojim vremenom, staviti fokus na ciljeve i uz pomoć metoda i prodajnih kanala kretati se prema željenom cilju. Materijali i video edukacije su jasne i lako pamtljive, kroz profesionalno Marinino mentorstvo moguće je u svakom tjednu edukacije dobiti povratnu informaciju o napredovanju kao i smjernice za uspješan nastavak edukacije. Za uspješan biznis kriza ne postoji, a kako se prilagoditi novonastalim uvjetima i ostati uspješan možete saznati u samo nekoliko tjedana. Hvala Marina na prilici za sudjelovanje i podršci u stvaranju uspješnog poslovanja.
Ivana Reić, Direktorica/Dizajnerica u Design office

Osnivačica i voditeljica Akademije “Izgradi uspješan biznis”: Marina Kolar

Vlasnica je Konekte gdje kroz edukacije i savjetovanja pomaže poduzetnicima i ambicioznim pojedincima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend.

U 19 godina radnog iskustva kao direktorica, voditeljica (EU) projekata, voditeljica prodaje za RH i poduzetnica sudjelovala je u pokretanju, razvoju i reorganizaciji mnogih organizacija i tvrtki te održala na stotine edukacija.

Certificirana je trenerica Švicarskog programa upravljanja karijerom i kompetencijama (CH-Q).Ove jeseni sva svoja znanja, iskustvo, primjere i prečace dijeli s izabranom grupom poduzetnika i freelancera koji će kroz program Akademije Izgradi uspješan biznis imati prilike u kratko vrijeme i na inovativan, jednostavan i efikasan način postići poslovni rast.

Pokretačica je Poduzetničke konektaonice, autorica podcasta o uspjehu “Od A do Žena”, stalna suradnica časopisa Poduzetnik i predavačica na Poduzetničkoj akademiji Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.
Bila je suradnica u emisiji za poduzetnike NOVA TV “Startaj Hrvatska” (prva sezona, epizoda 8).

Posljednjih 19 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče.  I tvoja može biti jedna od njih.
Marina Kolar