Jesi li spremna za novu razinu uspješnog poslovanja svog biznisa?


Želiš imati sve bez da se “ubiješ” po putu: i profit i vrijeme i zadovoljstvo?

AKADEMIJA ZA PODUZETNICE "IZGRADI USPJEŠAN BIZNIS"

Umorna si od ulaganja truda i vremena u poslovanje i prodaju koja ti ne donosi željene rezultate?

Ako znaš da nudiš kvalitetnu uslugu, trudiš se i radiš, no željenih rezultata nema – dobrodošla. 

Nisi jedina. U tu zamku za vlasnice mikrobiznisa jako je lako pasti. Niti ne primijetiš, a već se vrtiš u krug, preplavljena prateći 1674 savjeta o uspješnom poslovanju i prodaji koji za tebe ne funkcioniraju, stalno gasiš požare i gušiš se u operativi, trošiš sate na objave na koje nema reakcija, a sloboda, profit, sloboda i unutarnji mir koje ti je poduzetništvo trebalo donijeti kao da ti stalno izmiče iz ruku. 

Ako želiš postići level-up i stvoriti biznis koji će služiti tebi, a ne kojem si ti potplaćen i premoren rob, na pravom si mjestu jer ti kroz mentorski program Akademija “Izgradi uspješan biznis” mogu pomoći da to ostvariš.

Akademija „Izgradi uspješan biznis" je online grupni mentorski program za poduzetnice i freelancerice koje vole svoj posao, a sad od njega žele dobro živjeti. Uz konkretne upute i moje mentorstvo u samo 3 mjeseca, fazu po fazu i na puno jednostavniji način stvori zdrave temelje poslovanja, nauči uspješno prodavati, promovirati se s ponosom i izgradi svoj uspješan biznis i brend.

Uz program Akademije “Izgradi uspješan biznis” možeš naučiti:

Zamisli samo koliko bi bilo lakše izgraditi uspješan biznis kad bi znala točno koje korake napraviti u kojoj fazi poslovanja i prodaje.

Kad bi znala koje su strategije učinkovite, a koje ne – bez da trošiš vrijeme i živce da to naučiš na svojoj koži.

Koliko bi tvoj poduzetnički put mogao biti brži, lakši i uspješniji?

Evo kako je to uz moju pomoć napravila Suzana.

Suzana Kolarić (hipnoterapeutkinja) je u Akademiji 2021. g. u potpunosti transformirala svoj biznis. Naučila se pozicionirati idealnim klijenticama, izradila svoju top ponudu, naučila prodavati s lakoćom i skalirala biznis. 

Krenula je u biznis prodajući usluge u vrijednosti od 20 eura/sat, u roku od 3 mjeseca nakon Akademije povećala je prihode za 60%,  a danas prodaje pakete svojih top usluga u vrijednosti od 1000 eura svojim najboljim klijenticama s kojima uživa raditi i koji s njenim programom rade odlične rezultate. 

2022. je koristeći materijale Akademije ponovno skalirala svoj biznis i danas primarno pomaže ženama smanjiti simptome menopauze koristeći sigurne i efikasne metode hipnoterapije. Šefica je svog života, vremena i biznisa.

“Naučila sam efikasne metode kojima sam posložila zdrave temelje poslovanja, poboljšala organizaciju vremena i postala produktivnija. Značajno sam unaprijedila komunikaciju na društvenim mrežama i bolje se pozicionirala idealnim klijenticama. Presložila sam usluge i već nakon kratkog vremena prodaja je znatno porasla. Dobila sam puno više nego sam očekivala. Akademija je investicija koja se višestruko vraća na svim razinama.”

A evo što o Akademiji i svojim rezultatima kažu druge sudionice

Vesna Bosanac dr. sc.
Vesna Bosanac dr. sc.
nutricionistkinja, autorica knjige “Prehrana mladih sportaša”
Read More
Od svih osoba koje sam upoznala zadnjih 5 godina, bez imalo preuveličavanja mogu reći da je Marina Kolar najznačajnija. Njeni savjeti su zlata vrijedni i neprocjenjiva su korist svim poduzetnicima koji traže učinkovite smjernice u poboljšanju svog poslovanja; bilo da ga žele postaviti na zdrave temelje, ispraviti učinjene pogreške ili učinkovitije upravljati resursima.
Ivana Štedul
Ivana Štedul
SenzoGym d.o.o.
Read More
Prije Marinine Poslovne Akademije sudjelovala sam na jednoj razvikanoj edukaciji sa sličnom tematikom. Iako sam dobila poneki odgovor i na toj edukaciji, Konektina Akademija ju je pomela tijekom prvog zoom javljanja. Marina nam je dala sve i još više od toga, jasne upute u svakom trenutku s naglaskom na to što treba, i najvažnije, KAKO TREBA nešto popraviti. Dala nam je svoje vrijeme, svoje vodstvo i konkretne savjete i upute kroz zadatke svaki tjedan. Svakako je preporučam dalje.
Blaženka Roth
Blaženka Roth
Dizajnerica, Modni studio B'Roth
Read More
Akademiju sam upisala jer sam željela naučiti zavoljeti prodaju, a najbolnija točka su mi bile objave na društvenim mrežama.  Kad mi je u prvom telefonskom razgovoru Marina rekla da s objavama nakon akademije više neću imati problema i da se sve to može naučiti nisam baš imala previše vjere u to, ali sada bez problema unaprijed napišem kvalitetne objave na koje sam ponosna i imam puno više reakcija svojih pratitelja.  Marinina energija je toliko zarazna da potiče na rad i trud, a znanje i alati koje prenosi su neprocjenjivi. Svakome tko želi napredovati i dići svoje poslovanje za stepenicu više, od srca preporučam Marinu i Konektu.
Dubravka Jagarinec
Dubravka Jagarinec
stručnjakinja za prodaju, life & business coach, Atomski uspjeh
Read More
Prije početka Akademije bila sam poprilično zbunjena i tapkala na mjestu, a sada bez imalo lažne skromnosti mogu reći da znam kuda idem, kako do tamo doći, a vjera u uslugu koju nudim i moj uspjeh nikada nije bila veća. U zajedničkoj suradnji Marina me oduševila jer je stručna, kompetentna, puna znanja koje nesebično dijeli s nama, a sam koncept Akademije je toliko kvalitetno osmišljen, pun korisnih sadržaja, tehnika, tips&tricks-a… Akademiju toplo preporučam svima koji su „zaglavili“ u svojim biznisima i ne znaju kako dalje, kojima nedostaje motivacije ili znanja.
Aleksandra Ožanić
Aleksandra Ožanić
psihoterapeutkinja, Nova vizija
Read More
Osjećala sam da mi treba potpora u više područja: kako osmisliti poslovanje, kako se brendirati, kako voditi marketing i prodajni razgovor, kako upravljati svojim vremenom, novcem i društvenim mrežama. Prije Akademije sam bila zbunjena čega se prvo uhvatiti, ali Akademija nas je vodila korak po korak, od onoga osnovnog do nadogradnje. Sada imam jasnu viziju što trebam učiniti kao i potrebne alate koji će mi u tome pomoći. Ta jasnoća i struktura mi je dala samopouzdanje i sigurnost koju prije nisam imala.
Tatjana Liktar Elez
Tatjana Liktar Elez
Arhitektica, Metar Milimetar d.o.o.
Read More
Zahvaljujući Akademiji pod vodstvom Marine Kolar, dobila sam veliku motivaciju i brojne alate za unaprijeđenje poslovanja moje firme, ali i podizanje samopouzdanja mene kao poduzetnice. Nakon 5 godina samostalnog rada i dosta tapkanja na mjestu, znam što trebam mijenjati i veselim se novim ciljevima i razvoju poslovanja.
Previous
Next

Kako izgleda Akademija "Izgradi uspješan biznis?"

U mentorskom programu u trajanju od 3 mjeseca čeka te transformacija biznisa i mindseta – korak po korak i svom tempu. 

 • U prvom mjesecu mentorskog programa fokus nam je izgradnja zdravih temelja poslovanja.

  Izbistrit ćeš viziju svog uspješnog biznisa i stvoriti poslovnu strategiju, mindset i plan kojim možeš ubrzano postići rezultate.

  Definirat ćeš svoju top uslugu i nišu tako da se možeš uspješno pozicionirati tamo gdje na tržištu želiš i zaslužuješ biti. U ovoj fazi dobit ćeš samopouzdanje i početi stvarati kredibilitet kako bi prodaja u trećoj fazi bila što uspješnija.

 • U drugom mjesecu mentorskog programa fokus nam je učenje efikasne prodaje.

  Naučit ćeš kako skalirati svoj biznis te kako postati prvi i glavni izbor svojih idealnih kupaca. Izraditi ćeš kralježnicu svoje uspješne marketinške strategije; naučiti faze efikasne i autentične prodaje i definirati avatar idealnog klijenta. Naučit ćeš kako autentično voditi društvene mreže i kreirati sadržaj koji prodaje (postove, članke, naslove, dopise...) za koji će im se činiti da im “čitaš misli" i na koje će itekako reagirati”.

 • U trećem mjesecu mentorskog programa fokus nam je promociji i efikasnoj prodaji u praksi.

  Sve što smo do sad definirale sad krećemo koristiti na web stranici i društvenim mrežama. Izradit ćeš svoju prodajnu ponudu na koju će kupci reagirati, naučit ćeš provoditi ugodne, nenapadne i efikasne prodajne razgovore i uz moju podršku krenuti u akciju.

Nakon 3 mjeseca sudjelovanja u mentorskom programu još se 3 mjeseca možeš samostalno koristiti edukacijskom platformom Akademije. 3+3 mjeseca je više nego dovoljno vremena da postigneš itekako vidljive rezultate kao i višestruko vratiš svoju investiciju, ako si ozbiljna u namjeri da stvarno izgradiš svoj uspješan biznis.

Sve pismene materijale/radne listiće i radne knjige skidaš na svoje računalo i koristiš zauvijek.

Na kraju ćeš sudjelovati na Meetup druženju kako bi se napokon vidjele uživo i nazdravile svim dosadašnjim koracima unaprijed.
Akademija sadrži probrane efikasne strategije unaprjeđenje poslovanja i prodaje koje itekako funkcioniraju (ako i ti napraviš svoj dio posla).
 

Mentorski program prolaziš tako da:

 • Svaki utorak dobivaš pristup novim materijalima za rad na edukacijskoj platformi (snimljene video lekcije i radni listići) uz koje možeš odmah unaprjeđivati svoj biznis korak po korak.
 • Dva puta tjedno imaš mogućnost dobiti odgovore na sva tvoja pitanja, podršku i sigurnost da ideš u pravom smjeru: svaki četvrtak uživo na Zoomu i svaki utorak u zatvorenoj grupi.
 • Svaki dan 0-24 dostupno ti je članstvo u zatvorenoj grupi gdje te čeka podrška grupe poduzetnica koje su na istom putu kao i ti.
 • U svakoj lekciji dobit ćeš materijale s konkretnim primjerima i uputama, šprancama i scenarijima koje možeš prilagoditi i odmah koristiti (neprocjenjivo, kažu polaznice)

Moraš li odraditi sve ove teme u 3 mjeseca? Ne. Svaka od vas radi na  prioritetima svog biznisa, a nakon toga nastavljaš graditi svoju priču na dobro postavljenim temeljima.

 • 00dana
 • 00sati
 • 00minuta
 • 00sekundi


Za koga je Akademija "Izgradi uspješan biznis"?

Akademija je program za tebe ako:
Akademija NIJE program za tebe ako:

Za tebe sam pripremila odmah dostupne online edukacije kojima možeš saznati u kojem smjeru krenuti, postaviti i ostvariti ciljeve, poboljšati svoje poslovanje, vidljivost i prodaju već danas.

Je li Akademija za moju djelatnost?

Iako program Akademije apsolutno funkcionira za sve djelatnosti, u ovu grupu bit će selektirane isključivo poduzetnice koje se bave prodajom vlastitih usluga (terapeutice, edukatorice, coachevi, trenerice, mentorice, stručnjakinje, konzultantice, organizatorice, vlasnice salona/studija, grafičke dizajnerice, fotografkinje…)

To uključuje i žene koje se bave proizvodnjom svojih proizvoda, ali u ovom trenutku žele početi prodavati svoje znanje u obliku usluga, programa ili edukacija.

Nisi sigurna uklapa li se tvoja djelatnost ili specifična situacija? Javi se na marina@konekta.hr da provjerimo.

Kako se mogu upisati?

1. Upiši svoje podatke (ime i prezime, e-mail adresu) u obrazac na dnu stranice. U roku od par minuta primit ćeš PDF sa svim detaljima o Akademiji u kojoj se nalazi i prijavnica odnosno selekcijski upitnik koji ispunjavaš.

2. Nakon što ispuniš prijavnicu nazvat ću te kako bi provjerile je li ovo pravi program za tebe.

3. Nakon selekcije dobivaš ponudu i plaćanjem iznosa (ili prve rate) rezerviraš svoje mjesto u grupi.

4. Krećemo 23.2. i tvoj biznis (ako odradiš svoj dio posla) više nikad neće biti isti.

Monika Novak
Monika Novak
MONO Boutique Marketing
Read More
Od upisa do završetka Akademije mogu reći da puno brže i kvalitetnije odrađujem sve svoje poslove, nemam problema s prioritetima i jednostavno puno više uživam u svojem poslu nego li je to bio slučaj ranije. Oduševio me Marinin pristup, način na koji je edukacija osmišljena i svi materijali koje smo dobile.
Lovrenka Rupčić
Lovrenka Rupčić
Agencija Enjoy Dalmatia
Read More
Zahvaljujući Akademiji i Marini, od jedne ne-motivirane vlasnice agencije koja puno radi bez vidljivih rezultata, postala sam motivirana osoba koja sada ima određeni (novi) poslovni cilj, zna koje konkretne korake poduzeti i poduzima ih. Pored toga, stekla sam vrlo vrijedno i konkretno znanje, popraćeno velikom količinom dodatnog materijala, koje je odmah primjenjivo u praksi i što je najvažnije, koje vrlo brzo donosi mjerljive, pozitivne rezultate.
Adrijana Abramović
Adrijana Abramović
Organizacijska ordinacija
Read More
Budući da je posao koji radim novija djelatnost u našim krajevima, osloboditi se, izaći iz anonimnosti i početi otvoreno pričati kako kao profesionalna organizatorica mogu pomoći ljudima, za mene je bio veliki izazov. To se kroz Akademiju prelomilo i ja sam se oslobodila.
Jasmina Bratičić
Jasmina Bratičić
Vlasnica salona Glam
Read More
Postavljanje ciljeva nisam nikad tako detaljno radila, odmah nakon Akademije imam već dva postignuta cilja :-). Već u toku Akademije primjetila sam promjene u poslovanju, povećao mi se broj idealnih klijenata, prihodi, prodaja. Uz Marininu pomoć naučila sam voditi svoje društvene mreže na kvalitetan način, kako prodavati više i skuplje tretmane s ciljem da na kraju radim pametnije, a ne više.
Previous
Next

Uštedi vrijeme i novac

Izgradi svoj uspješniji biznis u samo dijelu vremena koliko bi ti inače trebalo da to radiš sama.
Koliko te je do sad već koštalo učenje na vlastitim greškama?

Uživaj u svom biznisu

Dajem ti garanciju da s tobom dijelim probrane efikasne strategije i alate koje možeš koristiti odmah (i uvijek iznova). Rezultati neće izostati ako i ti odradiš svoj dio posla.

Uz potporu rasteš lakše i brže

Mentorstvo u sklopu Akademije, kažu sudionice, je neprocjenjivo. Dobivaš i sigurnost da ideš u pravom smjeru, veće samopouzdanje i vjeru u sebe i svoj biznis.

Prestani se sabotirati

Svaštarenje i odgađanje te vode u burnout i neuspjeh.
Rasti održivo, fazu po fazu i stvori svoj level-up.

Kada, ako ne sada?

Tjedni i mjeseci će svejedno proći, a u Akademiji imaš prilike u samo 3 mjeseca postići vidljive rezultate.

Ostvari uspjeh

Izgradi biznis koji ti donosi dovoljno profita, zadovoljstva i vremena za ono što želiš.
Nisi li zbog toga i pokrenula svoj biznis?

Poduzetništvo ne mora biti borba i itekako je moguće uspjeti, raditi sa svojim idealnim klijentima i stvoriti dovoljno profita, zadovoljstva i vremena za ono što ti je bitno… i ne, ne moraš žrtvovati sve ono što ti je važno da bi bila uspješna.

Koristeći metodologiju koju dijelim s tobom u Akademiji stvorila sam svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up.

Naučit ću te efikasne strategije prodaje i poslovanja kako bi s manje rada postizala bolje rezultate i kako bi napravila svoj level-up (osim ako se baš ne uživaš vrtjeti kao hrčak u kolu).

Jasmina Bratičić, vlasnica Salona za uljepšavanje lica i tijela Glam iz malog mjesta Svetvinčenat je ozbiljno shvatila to da u svom životu i biznisu želi više profita, vremena i zadovoljstva.

Upisala je moju Akademiju “Izgradi uspješan biznis” u 9/2021 i vrijedno krenula rješavati zadatke – iz tjedna u tjedan, a odmah sve naučeno i primjenjivati u svom biznisu.

Nakon što je napravila izračun svojih prihoda prije i za vrijeme trajanja Akademije, ovo su rezultati, a slika govori više od tisuću riječi. Već tijekom trajanja Akademije imala je rast prihoda od 60% i 30%, a u siječnju je imala povećanje prihoda od 80% – s tim da prvih 10 dana siječnja uopće nije radila.

Danas,  godinu dana nakon Akademije radi manje nego ikad, zarađuje više nego ikad, radi sa svojim idealnim klijenticama koje uz njenu pomoć postižu sjajne rezultate, provodi više vremena s obitelji, ulaže u level-up svog biznisa i šefica je svog života.
Ulaganje u sebe i u Akademiju “Izgradi uspješan biznis” omogućuje ti da stvoriš biznis koji uistinu služi tebi (umjesto da ti služiš njemu).

Biznis u kojem znaš kako privući svoje idealne klijente koji su spremni platiti adekvatnu cijenu jer žele raditi BAŠ s tobom, u kojem znaš kako stvarati svoj napredak fazu po fazu i u svom tempu, u kojem imaš željeno vrijeme, zadovoljstvo i mir dok istovremeno svojim uslugama pomažeš svojim klijentima promijeniti živote i poslovanje.

Ima li takav život i poslovanje uopće cijenu?PRIJAVE ZA GRUPU 23.2. SU ZATVORENE

Želiš izgraditi uspješan biznis?
Upiši se u listu čekanja.

Tvoji podaci koristit će se u skladu s GDPR-om. 

Tjaša Lekšan
Tjaša Lekšan
vlasnica Tao Vita d.o.o.
Read More
Kada sam otvorila firmu odlučila sam odmah investirati u postavljanje temelja poslovanja kako bih mogla uživati u prednostima koje dobra organizacija vremena i poduzetništvo donose. Najbolja moguća odluka koju sam donijela u tom trenutku je upis Akademije Izgradi uspješan biznis sa Marina Kolar & Konekta. Akademija mi je, osim strukturiranog poslovanja i boljeg razumijevanja ama bas svega zapravo što čini jednog poduzetnika i uspješan biznis, donijela i prekrasna poznanstva.
Jasna Sačić
Jasna Sačić
Rawlina, raw sweets i edukacije o zdravoj hrani
Read More
Kao polaznica Akademije ‘Izgradi uspješan biznis’ želim kazati da za mene ova edukacija vrijedi stostruko više od njene cijene i da je opseg primljenog znanja van svih očekivanja. Najveći mi je problem bio otpor prema oglašavanju preko društvanih mreža. Moje su objave bile foto galerije umjesto prodajnih oglasa. U tri mjeseca trajanja Akademije svakog sam dana zahvaljivala nebu što sam ipak odlučila upisati Marininu edukaciju i Marini što me izabrala u grupu. Naučila sam tehnike i dobila alate kojima napokon znam istaknuti ključne vrijednosti svojih proizvoda, njihovu jedinstvenost na tržištu i razloge zbog kojih je to potrebno istaknuti kako bi objava doprla do moje ciljane skupine. Naučila sam kako optimalizirati vrijeme što mi je ranije bio velik problem i ono najvažnije - sa svim stečenim znanjima sada se osjećam sigurno pa više nemam otpor prema prodajnim objavama. ❤️ Marina je fantastična osoba, jednostavna i pristupačna, puna je znanja stečenog kroz vlastita iskustva i veoma profesionalna u pristupu.
Valentina Ivančić
Valentina Ivančić
Stratex
Read More
Ova Akademija pomaže da osim na poslovnoj razini, radite i na osobnoj razini. Da preispitate jeste li do sada imali dobro posložene prioritete, jeste li zaista fokusirani na rast svojeg poslovanja, jeste li radili efikasno ili ste bili prepušteni gašenju požara iz dana u dan, u nadi da će se nešto promijeniti samo od sebe. Marina Kolar je bila odlična mentorica. Ima sistematičan i prijazan pristup, dobro balansira ekonomske i psihološke komponente biznisa, kroz mentorstvo stalno potiče na akciju. Materijali i način izlaganja su jednostavno koncipirani, a odnos cijene mentorskog programa i kvalitete koju dobivate svakako je opravdan. I više nego opravdan, ako ga usporedim s drugim sličnim programima koje sam pohađala. Marina nesebično dijeli svoje znanje i poslovno iskustvo, od strateških do operativnih stvari.
Doris Farac
Doris Farac
Portico moda
Read More
Kao prvo; nakon Akademije strukturiranje biznisa koje mi je prije bio najmrži dio posla postao mi je zabavan poput neke društvene igre, zatim slaganje budžeta i financija sada obavljam bez grča u želudcu, a naporne društvene mreže postale su svijet u kojem izražavam sebe i svoje vrijednosti kroz svoj posao. Akademija mi je donijela slobodu da uistinu budem ono što jesam kroz svoj posao i zato sam beskrajno zahvalna. Mogu reći da je ova Akademija idealna za sve one vizionare koji su izgubljeni u svojoj kreativnosti, koji znaju i osjećaju svoju viziju, ali ne vide jasne korake prema njoj i to ih guši, dok s druge strane su spremni zasukati rukave i naučiti jer tu će dobiti sve potrebno za razbistriti svoj cilj i putanju kretanja prema ostvarenju svoje Vizije. I od srca bih je preporučila.
Andreja Marčec
Andreja Marčec
Konzalting financija za pravne i fizičke osobe
Read More
To što je Marina za nas pripremila, materijale, edukacije, tutorijale, radne listiće, strukturu, upute, video materijale i još mnoštvo korisnih savjeta i za privatni život, sve uz strpljivu podršku i razumijevanje, bome, svaka joj čast. Malo smo platili Akademiju za ovo što smo dobili. Vjerujem u proces, tako da sam sigurna da će biti velikih promjena i napredaka u mom poslovanju.
Previous
Next
Dobrodošla u zajednicu poduzetnica koji žele više.

Moje ime je Marina Kolar i tvoja sam mentorica u Akademiji. Pomažem poduzetnicama izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend, bez da se “ubiju po putu”.  

Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju “Izgradi uspješan biznis” naučit ću te postići bolje rezultate s manje uloženog vremena i truda,  zavoljeti prodaju i stvoriti više profita, zadovoljstva i vremena radeći sa svojim idealnim klijentima.  Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne? 

Uživam u slobodi, putovanjima, šetnjama s mješankom Border colli-e Lunom i dobrim kolačima.

Pišem o uspješnoj prodaji i poslovanju za Časopis Poduzetnik, bila sam suradnica u emisiji NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja, predavačica sam na konferencijama i učilištima…

Konektom sam stvorila svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up. Uključi se u Akademiju i prestani tapkati na mjestu. I ti i tvoj biznis zaslužujete više.

Marina Kolar & Konekta