Imaš biznis koji voliš i želiš više klijenata, rezultata, profita i vremena?

Jedno mjesto u online Akademiji “Izgradi uspješan biznis” čeka samo na tebe.

Što kad bih ti rekla da u samo 8 tjedana možeš:

Program Akademije je za tebe ako:

Imaš biznis koji voliš i dobro radiš, te ga želiš pretvoriti u dovoljno isplativ biznis u kojem ne moraš raditi 24/7 i zarađivati mrvice?

Trebaš fokus, znanje, upute, mentorstvo i šprance koje možeš odmah koristiti za poslovni rast, građenje snažnog brenda i povećanje prodaje?

Vjeruješ da je vrijeme za level-up tvog biznisa i spremna si uložiti vrijeme i trud kroz 8 tjedana da postigneš svoje rezultate?

Za Akademiju “Izgradi uspješan biznis” odlučila sam se kako bih reorganizirala svoje poslovanje i podigla ga na višu razinu. Naučila sam efikasne metode kojima sam posložila zdrave temelje poslovanja, poboljšala organizaciju vremena i postala produktivnija. Značajno sam unaprijedila komunikaciju na društvenim mrežama i bolje se pozicionirala  idealnim klijenticama. Presložila sam usluge i već nakon kratkog vremena prodaja je znatno porasla.

Dobila sam puno više nego sam očekivala. Akademiju bih preporučila svakome tko želiti napredovati i podići poslovanje na višu razinu te naučiti sve o prodaji i brendiranju u iznimno podržavajućoj atmosferi. To je svakako investicija koja se višestruko vraća na svim razinama.

Suzana Kolarić, aroma&hipnoterapeut

AMIGDALA AROMATERAPIJA

Grupa 23.9.2021. – POPUNJENA

Grupa 20.10.2021. – POPUNJENA

 

Prijave trenutno nisu aktivne.

ŠTO TE ČEKA U AKADEMIJI?

IKONA 2

ONLINE/LIVE GRUPNI PROGRAM OD 8 TJEDANA KROZ KOJI ĆEŠ IMATI MOGUĆNOSTI NAPOKON IZGRADITI SVOJ USPJEŠAN BIZNIS U KOJEM IMAŠ DOVOLJNO ZADOVOLJSTVA, PROFITA I VREMENA.

P.S. Ovaj program je za poduzetnice koje su ozbiljne u namjeri da uspiju i da kroz 8 tjedana programa ulože i svoje vrijeme i trud da postignu prave rezultate.

Prestani čekati – promjene se neće desiti same od sebe.
Moguće je izgraditi uspješan biznis, imati dovoljno idealnih klijenata, vremena i zadovoljstva – u Akademiji ću ti pokazati kako.

Uštedi vrijeme
Izgradi svoj uspješniji biznis u samo 10% vremena koliko bi ti inače trebalo da to radiš sama.

Povećaj produktivnost i rezultate
Dajem ti garancija da s tobom dijelim efikasne strategije i alate koje možeš koristiti odmah (i uvijek iznova). Rezultati neće izostati ako i ti odradiš svoj dio posla.

Uz potporu rasteš lakše i brže
Mentorstvo u sklopu Akademiju, kažu sudionice, je neprocjenjivo. Dobivaš i sigurnost da ideš u pravom smjeru, veće samopouzdanje i vjeru u sebe i svoj biznis.

Uštedi novac
Koliko te je do sad već koštalo učenje na vlastitim greškama?

Kada, ako ne sada
8 tjedana svejedno će proći, a u Akademiji imaš prilike u tom periodu postići vidljive rezultate.

Ostvari uspjeh
Izgradi biznis koji ti donosi dovoljno profita, zadovoljstva i vremena za ono što želiš.
Nisi li zbog toga i pokrenula svoj biznis?

Kakav život želiš živjeti?

Onaj koji ti ne dozvoljava da se posvetiš sebi, svojoj obitelji, onaj u kojem radiš cijele dane “za kikiriki” i  strepiš da ćeš možda trebati zatvoriti svoj biznis jer poslovanje ne ide kako treba?

Ili onaj koji ti omogućuje dovoljno zadovoljstva, smisla, profita i vremena da se posvetiš stvarima koje su ti najvažnije (bila to tvoja obitelj, putovanja, kraći radni tjedan ili nešto treće) u kojem si uistinu šef svog života i vremena?

Ako i dalje želiš ostati tu gdje jesi, nastavi raditi po starom gdje ti stari (neefikasni) načini nikad neće dati nova rješenja.

Ako pak želiš level-up i znaš da ga zaslužuješ, čekam te u Akademiji “Izgradi uspješan biznis” da ti pokažem kako ga možeš ostvariti. 

Nemoj da ovo bude samo još jedna propuštena prilika.

Želiš izgraditi uspješan biznis?

Upiši se na listu interesa.

Vaši podaci koristit će se u skladu s GDPR-om.

Prije početka Akademije “Izgradi uspješan biznis” bila sam poprilično zbunjena i tapkala na mjestu, a sada bez imalo lažne skromnosti mogu reći da znam kuda idem, kako do tamo doći, a vjera u uslugu koju nudim i moj uspjeh nikada nije bila veća.
U zajedničkoj suradnji me oduševila Marina Kolar kao predavač i mentor jer je stručna, kompetentna, puna znanja koje nesebično dijeli s nama, a sam koncept Akademije je toliko kvalitetno osmišljen, pun korisnih sadržaja, tehnika, tips&tricks-a…
Akademiju toplo preporučam svima koji su „zaglavili“ u svojim biznisima i ne znaju kako dalje, kojima nedostaje motivacije ili znanja.”
Dubravka Jagarinec
Dubravka Jagarinecstručnjakinja za prodaju i prodajne procese, life&business coach, NLP i Mindfulness trenerica. atomski uspjeh
Akademiju sam upisala jer sam željela naučiti zavoljeti prodaju, a najbolnija točka su mi bile objave na društvenim mrežama.
Kad mi je u prvom telefonskom razgovoru Marina rekla da s objavama nakon akademije više neću imati problema i da se sve to može naučiti nisam baš imala previše vjere u to, ali sada bez problema unaprijed napišem kvalitetne objave na koje sam ponosna i imam puno više reakcija svojih pratitelja.
Marinina energija je toliko zarazna da potiče na rad i trud, a znanje i alati koje prenosi su neprocjenjivi. Velika je podrška i daje vjetar u leđa i na tome joj velika hvala.
Svakome tko želi napredovati i dići svoje poslovanje za stepenicu više, od srca preporučam Marinu i Konektu.
Blaženka Roth, dizajnerica
Blaženka Roth, dizajnericamodni studio broth

Osnivačica i voditeljica Akademije “Izgradi uspješan biznis”: Marina Kolar

Pomažem poduzetnicima i ambicioznim pojedincima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend. Unatrag 20 godina provela sam na tisuće sati edukacija i savjetovanja za ambiciozne pojedince, biznise, ustanove i organizacije. 

U Akademiji vam prenosim efikasne strategije i alate koje sam naučila u 20 godina rada i koje će vam znatno olakšati poslovanje. Učim vas kako raditi pametnije, a ne više (jer vjerujem da već i sad radite i previše).

Naučit ćete postizati bolje rezultate u poslovanju i prodaji kako bi imale dovoljno klijenata, profita, vremena i zadovoljstva. Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne?

Bila sam suradnica u emisiji za poduzetnike NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja. Predavačica sam na Akademiji za poduzetništvo POU Varaždin.
Stalna sam suradnica časopisa Poduzetnik gdje pišem o stvaranju uspješnog biznisa i brendova.Prije pokretanja Konekte, radila sam kao direktorica, voditeljica (EU) projekata (osmišljavanje, pisanje, provedba), voditeljica prodaje za područje Hrvatske, koordinatorica marketinških aktivnosti, trenerica i mentorica.
Certificirana sam edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda).
Do sada sam pomogla stotinama poduzetnika da pokrenu i izgrade uspješan, smislen i profitabilni biznis, a mogu pomoći i tebi.

Posljednjih 20 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče.  

I tvoja može biti jedna od njih.
Marina Kolar

Previous
Next